İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Özgün ve Dolgun İçerikli SEO Uyumlu Makale Yazıyorum

elzem

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Şubat 2014
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi sadece özgün değil aynı zamanda dolgun içerikli makaleler yazıyorum. Yazdığım makalelerde SEO tekniklerine azami özen gösterip, arzunuza göre içerik kalitesi belirliyorum. Makalelerin tümü özgün olmakla beraber, dilerseniz uzun, kaliteli ve içeriği sağlam makaleler, dilerseniz de nispeten daha kısa yüzeysel bilgiler içeren makaleler yazabilirim. Makale yazarken yaptığım araştırmalardan büyük keyif alıyorum. Bu yüzden her makaleden önce güzel bir araştırma yapıp donanımımı sağlam hale getiriyorum. Sizin istediğiniz ölçüde de bu birikimi yazılarıma yansıtıyorum.

Hemen her konuda yazmakla beraber sinema, doğa, bilim, felsefe, siyaset, teknoloji alanlarında yazmaktan çok daha fazla keyif alıyorum.

Ücret konuya, makale kalitesine, kelime sayısına göre değişiklik gösterdiğinden özel mesaj yoluyla ilgililerle konuşabiliriz. Ücretleri, anlaşma sağladıktan sonra PayPal, İş Bankası, Vakıfbank yoluyla temin ediyorum. Makaleleri belirttiğim sürede teslim edemezsem ücreti iade ediyor aynı zamanda makaleyi de teslim ediyorum.

Siz de sitelerinizde arzu ettiğiniz şekilde makaleler görmek istiyorsanız burada yazmayı seven biri var :)
Özel mesaj yoluyla ya da [email protected] adresinden maille ulaşabilirsiniz.
 

elzem

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Şubat 2014
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
İstanbul
İstediğiniz makalenin adedi ve kelime sayısına göre süre değişim göstermektedir. Siz isteklerinizi bildirdikten sonra kaç gün içinde teslim edeceğimi belirtiyorum. Belirttiğim sürede teslim edemezsem makale için ücret almıyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst