A
Admirı
Misafir
relax seni mod yapmaya karar verdim bu kadar yalakalıktan sonra
ayrıca banlanalaım a.k yine burdayım maksat komedi
Senin güttüğün koyun kadar, çoban dürtmüşlüğümüz var.. Sıkma tatlı canını..MrCooL' Alıntı:Insan atildigi kapiya tekrar gelirse, pisman olmustur dersin.
Tekrar kabul edilir. Ama tekrar atilir. Hic birsey olmamis gibi , sanki atilan ben misim gibi tekrar gelip ayni densiz tavirlari sergilenirse daha degisik sifatlar eklersin.
Eskiden boyle insanlar icin "Suratina tukursem , Yarabbi sukur der" tabiri kullanilirdi. Iyinet adminle alakali bir olay degil bu. Iyinet admini ne tanirim nede ortak bir isim olmustur. Ki bu ortamda adres sahipligi disinda iyinetten cok bizlere aittir. Begenmiyorsaniz gelme atilan arkadaslarim, Geliyorsanizda atilmanin verdigi eziklik ile yeniden atilma sürenizi kisaltmak yerine, atilma derdi olmayan diger arkadaslar gibi forum basliklarinda saga sola laf sokmak yerine, konuyla alakali yorumlarinizi yazin. Becerebilirseniz tabi.
Profiline baktımda; Tanıdıgım ve saygı duydugum birisinin profili. O yüzden sana cevap vermeyecegim. Ama benim cevap vermeyecek olmam senin haklı oldugun anlamına gelmiyor. iLeri gidersen yaş, cinsiyet, saygı değerleri bende yok olur.MrCooL' Alıntı:Koyun isine girmedim. Cinsel tercihinizde beni baglamaz. Cobanlara ilgi duymakta ozgursunuz.
Admirı' Alıntı:relax seni mod yapmaya karar verdim bu kadar yalakalıktan sonra