İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Page Rank Artırma...Acil Yardım Lütfen

P

pozitif06

Misafir
Farklı sitelerden senin sitene link almaya çalış (aynı içeriğe sahip sitelerden)
 

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Aralık 2010
Mesajlar
1,676
Reaction score
51
Konum
Ankara
Karşılıklı link değişimlerinin pek fazla getirisi olmaz. Bu nedenle o sana, sen ona link verirsen Google bu işte bi şaibe olduğunu anlar. Bu nedenle " çapraz link değişimi " olarak arat forumda veya googlede. İkincisi maddi durum iyi ise ücretli sağlam linkler alabilirsin.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
Karşılıklı link değişimlerinin pek fazla getirisi olmaz. Bu nedenle o sana, sen ona link verirsen Google bu işte bi şaibe olduğunu anlar. Bu nedenle " çapraz link değişimi " olarak arat forumda veya googlede. İkincisi maddi durum iyi ise ücretli sağlam linkler alabilirsin.
aynı içerikteki sitelerle link değişimi yapmayı google tavsiye ediyor ama, bu yıllardır böyle olmuştur
 

Bazid

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ocak 2011
Mesajlar
24
Reaction score
0
çok saolun arkadaşlar... hepinize tşk ediyorum cevaplarınız için..
 

izletbana

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
91
Reaction score
0
Konum
masaüstü
pagerank arttırmak için 3 altın kural vardır.
1) özgün içerik
2) backlink
3) doğru meta tag kullanımı
bilhassa 1 nci madde de yer alan özgün içerik konusunda bilgilendirici ve samimi olursanız sitenizde geçirilen süre artacak buda size hem alexa hemde pr olarak dönecektir.
 

dedektiflik

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
8
Reaction score
0
pagerank nedir: google pr googenin sitmize verdigi deger olcusudur google pr yi kendi yaratmistir ve kendi kullanmistir bu pr yonetimni kullanan baska bir arama motoru yoktur.aslinda googleyi rakiplerinden ayiran en onemli ozellik de bu pr ve cok guncel olan googlebot udur.pr google tarafindan aciklandi ama hala pr nin tam detaylarini bilmek mmkun degil.

google pr yi hangi kriterlere göre verir: içeriği copy/paste yani diğer sitelerden çalıntı içeriği olmayan yani orjinal içeriği olan sitelere yüksek pr verir ve ayrıca bu siteleri çok sever hiç o sitelerden çıkmaz desem yeridir
birde sitenize dışardan ne kadar çok link verilirse pr değeriniz atrar pr değeri yüksek sitelerden link alırsanız örn pr6 bir siteden link alırsanız pr değeriniz en az 1 en fazla 4 olabilir
site içi bağlantılar da çok önemlidir google bir siteyi indexlemek için geldiğinde o sayfadaki linklere de bakar bunun için site içi linkler verin örn herhangi bir konudan diğer bir konuya link verin çok yararını göreceksiniz şablonmix

pr si yüksek sitelerden link alın link değişimi yapın

pr degisim nasil yapacagiz?

1.pr degisim pr si yuksek sitelerden yapilacak.

2.eger link karsiliksizsa super olur google pr nizi daha cok yukseltir.(karsiliksiz link:karsidaki site size link vercek fakat siz vermiceksiniz.)

3.capraz link:karsiliksiz linkin hilseidir capraz link.nasil yapilir?
sizin siteniziden karsidaki siteye link verceniz .karsidaki de baska sitesinden sizin siteye link vercek.yanliz karsidaki kisinin siteleri ayni hostta olmicak google yine farkediyor.

4.toplistler e sitemizi ekliyecegiz yukarida toplist sitelerini vermistik.

5.sizi verilen link soyle olursa ise yaramaz.

www.linksitesi.com/cikis5467www.googlebot.blogcu.com bu link verme sekli pr nize hicbir etki yapmaz.boyle toplist sitelerine uye olmayan bosa uye olursunuz.

6.forumlara eklemek.sitenizi pr si yuksek forumlara ekliyeceksiniz.yani pr si yuksek bir sayfa bulup o sayfaya sitenizi yazacaksinz.site izin vermiceyecktir ama siiz imzaniza koyun ve o safada saol tesekkurler gibi yorumlar yapin.turk forumlari genelde dusuk pr li olur.yapanci orjinal forumlara girin

pr degerleri degismis olabilir siz yinede kontrol edin.
www.vbulletin.com pr=6
www.sipmlemachines.org pr=8
www.mybb.de pr=7

7.pr si yuksek sitelere reklam vermek.biraz pahali bir yontem.

8.senin sitenle alakli sitelerle pr degisimi yaprsan pr icin daha faydali olur.google sayfa icindeki keywords leri secerek sayfalarin iceriginin ayni olup olmadinigini anlar.

9.::::title:::: google pr den once sayfanizin titlesine bakar(title:sayfanizin ustundeki baslik gibi bisey)tabiki pr si yuksek olan titleler daha once cikarlar.sitenizle alakali kelimeleri mutlaka sitenizin titlesine yazin.

10.alan adi.com google titleden oncede alan adina bakar.alan adinizin sitenizi yansitmasi sizin icin iyi olur.ornek olarak mp3 diye aratan biri

www.googlebot.blogcu.com
www.gençlik.com
burda ikisinin pr si esit ise googleı diye aratan birine google bot daha once cikacaktir.

11.kusadasi09.blogcu.com google de subdomain icin bir derece karlisiniz cunki goole subdiomaini yeni bir alana adi gibi kavrar.fakat her yaptiginiz subdomainli sayfayla ayri ayri pr degimsi yapmak zorundaisniz.

12.forum siteleri google forum siteleini pek sevmez forum sitelreini genelde normal sitelrden sonra cikarir.

: spamlar :

googlede spam yaparakta ustte cikabilirsiniz.pek yasal degildir ama baya hit kazanabilirsiniz.aslinda pek anlatmak istemiyorum ama sadece bilgilenin diye anlatiyorum.sakin uygulamayin anlattiklarimi.

spam nasil yapilir?

1.sayfanin arka plan rengiyle ayni renkte keywords sozcuklerle sayfanin altini donatmak.googlebot 200 kelimeye kadar tanir sitenize giren ziyaretciler goremez bile.fakat son zamanlarda google bu tur spam yapan siteleri banliyor ve arsivinden silerek cezalandiriyor.hatta buyuk siteleri bile cezalandiriyor.sure belli degil tamamen googlenin insafina kalmis birsey.


ve en sonuncusu

adwords reklamlar?

adwords nedir?

kisaca web sitenizin reklamini google arama sonuclarindan cikaracak reklamlar vermek.www.google.com/adwords giriyorusuuz ve uye oluyorsunuz.kredi karti ile reklaminizin cikmasini istediginiz kadar para veriyorsunuz.googlede keywordslari yaziyorsunuz ve o kelimeler aranndiginda siteniz ust siralrda cikiyor.pahali bir yontem. ama cok hit getirir.

google pr nasil ogrenilir?

google toolbari indirin(ingilizce olani) ve toolbarin ustunde pr degeriniz yaziyor.
indirmeden de http://www.iwebtool.com/pagerank_checker dan ogrenebilriniz.

kaynak : googlebot.blogcu.com


mutlaka beklerim :) http://site.mynet.com/turkiyededektiflik
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst