İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pagerank İle ilgili

bilgisaymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son güncellemeden beri sitemin prsi 1. fakat dün gece sorguladığımda 0 çıktı. sabah sorguladım 1di. demin sorguladım 0 çıktı. Bu normal mi?

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
arkadaşlar bnde kendi siteme baktım ve güncellemede 3 gösterirken son 1 haftadır nette yoktum ve şimdi tekrar PR1 göstermekte. Bazı sitelere de baktım onlarda eski prlerine geri dönmüşler.

chacha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bir sitem Pr 0 dan Pr2 yükseldi. Ara ara güncelleme devam ediyor galiba.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
benim gecen güncellemede pr3 ve pr5 olan sitelerimin pr degerleri hala ayni bir degisiklik yok.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bazı yerlerde okuduğuma göre 18 temmuz güncelleme olmuş ondan olabilir.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Link satışı yapan sitelere cezalar geleceği sürekli belirtiliyor. Pagerankı düşenlerde bu cezaların etkisi büyük.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Link satışı yapan sitelere cezalar geleceği sürekli belirtiliyor. Pagerankı düşenlerde bu cezaların etkisi büyük.

Bende bu konuda düsüncemi belirtmistim cünki gecen güncellemede google cok bonkör davrandi bence deneme yapmak icin öyle bir sey yapti.Cünki güncellemenin ertesi günü onlarca link satisi konulari actilar hemen simdi google tekrar güncelleme yaparak tabiri caizse balik gibi ziplayarak link satisi yapanlarin pr geri aliyor yani google site sahiplerini tongaya düsürdü.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5