İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pagerank Sorgulama Scripti

sinandurgut07

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2011
Mesajlar
167
Reaction score
1
45595699.png

Script Php ile kodlanmıştır. Php 5.2.x ve üstü sürümler ile uyumludur.
Sorgulamaların %90′ ı kullanıcı tarafında yapılmaktadır (javascript xhr request) bundan dolayı sunucudaki PHP dosyalarına pek yük binmemektedir.
Script içerisinde tema sistemi olarak jquery ui kullanımıştır. Jquery UI de kendinize özel tema oluşturup script içerisindeki theme/ui klasörü içerisine css ve image dosyalarını atarsanız (oluşturdunuz Css dosyasının adını ui.css olarak değiştirin) kendize özel temanızı kullanabilirsiniz.
Script kişisel kullanım içindir, yüksek trafikli sitelerde kullanılması önerilmemektedir. Eğer yüksek trafik altında scripti kullanacaksınız /inc/verial.php dosyasında ek proxy işlemlerine gerek duyabilirsiniz.
Kod güvenliği açısından js/js-pack.js javascript dosyası bananascript ile şifrelenmiştir.
Script içerisinde 2 adet reklam yeri vardır. Bu reklamların gösterilip gösterilmeyeceğini, gösterecekseniz reklam dosyasının ismini inc/ayar.php içerisinden ayarlıyabilirsiniz. Yine bağlantılar kısmının gösterilip gösterilmeyeceğini, gösterilecekse hangi bağlantıların gösterileceğini bu dosya içerisinden ayarlayabilirsiniz.
Script içerisinde kullanılan temanın font büyültme / küçültme özelliği vardır. Kullanıcılar istediği gibi font büyüklüklerini ayarlayabilirler.
inc/ayar.php dosyasında mail adresinizi düzgün girerseniz kullanıcılar site üstünden size e-posta gönderebilirler.
Site içerisindeki gizlilik politikası ve kullanıcı sözleşmesini inc/ klasörü içerisinden istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Script içerisinde; Son kullanıcıya gösterilmeyen tamamen backlink amaçlı zeytech.net’ e bir adet link verilmiştir. Bunu kesinlikle değiştirmeyiniz, aksi taktirde script ilk açılışta zeytech.net sitesine yönlenir.
HTML-Kodu:
<div id="a">
<a title="Zeytech.NET" href="http://zeytech.net" rel="copyright" target="_blank">zeytech.net</a>
</div>

Demo: http://chromepagerank.com/

Script download adresi:
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst