İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Panel çit ve Tel çit - Telfence.com

panelcitankara

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Eylül 2021
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konum
Ankara Turkey
web sitesi; http://www.telfence.com
web site adı; Telfence Çit sistemleri
web site amacı; Bahçe çitleri ve Tel çit sistemleri İmalatı
web site açıklaması;
Tel örgü Ankara ve Panel Çit ölçü ve fiyatları Çit bahçe teli eğitim ve ölçülerde olan eğitimin ne kadar küçük ölçülerde ölçülerde olması ile fiyat tercihi vardır. Uygun ve ucuz tercihinizi 50 cm ile 70 cm yüksekliklerde, hayır benim çitim yüksek olsun der 100 cm 150 cm 200 cm arası yükseklik tercihlerdenseniz, diğer fiyatlara göre tabiki olarak biraz daha fazla görünüyor. Jiletli tel çit, Kafes tel örgü , Çim çit ürünleri , Tel çit sistemleri, Bahçe çiti ve tel çit yapımı, Spor sahaları, Halı saha ve Basketbol oyunu yapımı ve montajı.

Ankara panel çit telix250 hem fiyat hem de büyük çaplı tüm çitlerin genel en standart ölçü 50 cm en küçük panel olarak en geniş panel olarak standart ile en çok tercih edilen plan olarak ta tabir edilir. 120 cm'lik panel çit fiyatları m2 ünite fiyatında fiyatta otomatik olarak 20 m2'dir.
panel çit 50x250 panel olarak en uygun panel çit teli olarak "ve onun hangi koruması özelliği yok gibi önce alınacak kadar güçlü bir proje yapacak. Hatta duvarın üzerine alınabilmesi için geçilebilir. Ancak tabi ki bu çitin üzerinde jiletli tel örgü şeklinde bu güvenlik şüphesi yakınlaşmak ve çok güçlü hale gelebilir.
Ankara Panel Çit Fiyatları 100x250 48 TL + olarak firmalarda satılmaktadır. En iyi yetiştiricisi çağdaş olan yetiştirici olan şeytandart olarak yetiştirilen bu çitin ve montaj uygulaması çok kolay satın alan kişi bu dahi çiti hiç yorulmadan ve acemilik çekmeden takabilir. Panel çit telleri yaklaşık boyutlandırma için bilgililer henüz tasarımın tasarımıdır.
 

Ekli dosyalar

  • telfence10.jpg
    telfence10.jpg
    98.8 KB · Görüntüleme: 65

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst