İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Kazandıgım Saglam Siteler

hardware

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Eylül 2010
Mesajlar
26
Reaction score
0
Neobux En güvenilir kazanç Sistemi

Öncelikle Neo Bux hesabınız 2 USD'ye ulaştıktan sonra ilk ödemeyi almanızı sağlayan bir sistem. Neo Bux ödemenizi aldıktan sonra yeni ödeme için sıralı artan bir yöntem kulanıyor. Ödeme sınırınız sürekli yükseliyor. Bu da kazandığınız paranın artması anlamına geliyor şöyle ki:
Min ödeme 2 USD,
Bir sonraki min ödeme 3 USD
Bir sonraki min ödeme 4 USD
Bir sonraki min ödeme 5 USD
Bir sonraki min ödeme 6 USD
Bu böyle devam ediyor. Çalışan kazanıyor sistem bu.

Ödeme için onay kıl yün beklemenize gerek yok. Tek tuşa basıp anında görüntü yapıyorsunuz nasıl mı işte böyle:
Ödeme sınırına ulaştığınızda yapmanız gereken uyelik ekranına gidip "YOUR PAYMENT" butonuna tıklamak. Karşınıza ödemelerinizi Paypal'la mı, Alertpay'le mi alacağınıza dair bir soru ekranı çıkacak. Tercihinizi yapın ve ödemeniz anında hesabınıza geçsin.

Bu resmi aldığımızda biz 7 USD'lik ödememizi de aldığımız için ekran otomatik olarak ödeme sınırımızı 8 USD olarak gösteriyor. Darısı başınıza ve bol kazançlar diyoruz...

NOT: Bazı kullanıcılarımız üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra tıklama yapmamaktadır. Bu durumda para kazanabilmeniz mümkün olmaz. Siteye üye adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra View Advertisements bölümüne tıklayın.

View Advertisements bölümüne tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekrandaki reklam linklerine önce tek tıklama yağın. Bu link açıldıktan sonra ortaya çıkacak KIRMIZI NOKTAYA tıkladığınızda yeni bir pencerede reklam sayfası açılacak.

O reklam sayfasındaki barın yüklenmesini bekleyin- ki bu yaklaşık 30 saniyedir- o sürenin sonunda ekranda kazandığınız paranın hesabınıza yüklendiğini gösteren bir ibare gelecek. Bu geldiği anda ekranı kapatabilirsiniz.
Üye olmak İçin tıklayınız…

Cashium’la kazanmanın keyfine varın

cashium.net diğer ptc sitelerinden farklı özellikleri var.

Klasik özellikler(Referans kiralama,jackpot,premium üyelik vs...),
- Referans kiralamada birden çok kişiye kiralanma(Bot satışı yok),
- Kendi üyeliğini kendin yarat,
- Havuzlar için üyeler arası para transferi,
- Farkli reklam verme seçenekler,
- Puanlama sistemi(Sitedeki tüm aktiviteleriniz için puan kazanma özelliği)
$0,008 tık başına

1-50 direct ref $0,004 kazandırıyor

Üye olmak için tıklayınız...


Okuduğunuz Makaleleri Oylayarak Para Kazandıran Site ReadBud

ReadBud‘a üye olurken yüzlerce kategori arasından ilgi alanınıza giren 50 konu seçebiliyorsunuz ve size her gün o konularla ilgili makaleler gösteriliyor. Her makaleden ne kadar alacağınız belli. 24 saat içinde ilgi alanlarınızı değiştiremiyorsunuz. Siteye her gün yüzlerce makale ekleniyor ve sizin ilgi alanınızda olanlar size gösteriliyor. Size gönderilen makaleleri 24 saat içinde okuyup oylamazsanız makalenin oylama bölümü kalkıyor ve ödeme alamıyorsunuz. Bu yüzden en azından günde bir kere kontrol etmekte fayda var. Bir gündüz bir de akşam kontrol ederseniz iyi olur. Türkiye saati ile saat 17:00’de gün dönüyor. Yeni makaleler gelmeye başlıyor.
Anketleri açtıktan sonra hemen oy verip yeni ankete geçmeyin. En azından bir dakika bekledikten sonra oy verin. Daha da iyisi okuyor gibi yapıp bir göz atın ki okuma süresi kadar zaman geçmiş olsun. Tüm makalelere aynı oyu vermeyin. Genelde 3-4-5 yıldız şeklinde oy verin çok kısa makaleler çıkarsa onarla 1-2 yıldız da verebilirsiniz. Arada bir Adsense reklamlarına da tıklayabilirsiniz.

Üye olmak için tıklayınız...
 

rarely

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Nisan 2010
Mesajlar
208
Reaction score
2
Konum
BURSA
Read Bud sitesinden aldığın ödeme kanıtını görebilir miyim. Para kazandığım sağlam siteler demişsin konu başlığında ama ben şu ana kadar readbud sitesinden ödeme alan bir Türk göremedim....
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
ReadBud sitesi hakkında benimde bilgim yok ama diğer iki site sağlam sitelerdir onlaa güvenebilirsiniz ;)
 

cikcak

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mart 2010
Mesajlar
14
Reaction score
0
readbud ödeme alan 1 kişi bile yok mu? Boşuna uğraşmayalım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst