İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para kazandirma siteleri ve Adsense???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm,
arkadaslar para kazandirmaya yonelik icerik sunan siteler, soz gelimi nerden nasil para kazanilir, para kazanmak icin neler yapilmali tarzi icerigi olan siteler adsense kurallarina aykirimidir?

allwebmoney sitesi vardi arkadasin iptal edilmisti adsensi gerci onun iptal edilme sebebi farkli idi sanirim,
bu konuyu tam bilen arkadaslar varmi?

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Para kazanma konulu içerik bulunan sitelere adsense reklamı koymanın hiçbir zararı yok ama doğal olarak "tıklamaya teşvik" veren sitelerden bahsetmiyorum...

YanCebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"tıklamaya teşvik" derken sanırım, 'bize destek olmak için tıklayın' türünde mesajları kastediyor.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
netten kazandigim tum paralali legalpara da kaybettim arkadaslar :( haydan gelen huya gider sanirim,onca emek bosa oldu biraz son zamanlarda

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw ne diye iddia oynarsınız anlamam :)
İlle de bu parayı yasakparae girip riske edebiliyorsan bari internetten anlayan birisi olarak bunu çok daha yüksek payout veren yasakpara sitelerinde denesene arkadaşım :)

Bu arada yancebim arkadaşımızın tespiti doğru :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hastalik gibim birsey bu bir kere kazandin mi hep kazancagini zannediyor insan,
ben fazla takmiyorum ama yakinda bu legalpara filan yuzunden intihar edenler bile cikar bu memleketten

neysem simdi parayi cikarabilcegimiz calismalara devam edelim,

bu arada daha yuksek payout veren siteler hangiler imis ayhan???

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu oynayacağın yasakparae göre değişir akrep...
Bu hafta hangi maçlara oynamayı düşünüyorsun?
Örneğin AEK-Lille için iddia 2,1-2,7-2,8 vermekte...
AEK kazanıyor diyorsan legalpara yerine paradisebet kullansan 2,45 kazanabilirsin (aynı rikse %14 daha fazla kazanma şansı)... Beraberlik düşünüyorsan ise legalpara yerine paranı pinnaclesportsa yatırsan 2,7 yerine 3,33 kazanabilirsin (aynı riske %23 daha fazla kazanma imkanı)... Öte yandan Lille için betathome 2,8 yerine 3,2'lik oranı ile daha cazip durmakta...

Yani internet ile haşır neşir olan insanların bu fırsatlar yerine legalpara kuponları doldurduğunu görünce hayretler içinde kaldığımı itiraf etmeliyim :)

Bukres - Beşiktaş maçı için favorin beşiktaş ise interwettenden şaşma... :) İddaanın 2,8 oranı yerine 3,1 vermekte... Bol şanslar :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum dogru diyorsun ama su da var o sitelere para yatirma ve para alma sorunlu ben ladbrokesa da oynarim ara sira mesela ama parasini almak dert, legalpara ise 4 mac secme zorunluluguna ragmen internetten oynayabiliyorum hem para aninda yatirilabilir hemde ertesi gun hesabina geciyor kazandigin yani benim acimdan durum bu,ama su da varki su anda - deyim.

artik fazla buyuk miktarlar oynamam acikcasi

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkıyede legalpara oynamak için tek site var devletın,
www.liberonette.com
1 aydır uyeyım sadece legalpara oynanıyor bayıden resmı ınternet baysı buyuk bankalrla anlaşmalı her turlu ızın ve yetkılerı var,
kuponunuz kazandığında cebe mesaj gelıyor bu super oluyo işte ınsan bı hoş oluyo :D
uye olacaksınız orya uye oln tavsıye ederım :) zaten başka yerden nette legalpara oynama ımkanınız da yok şu anda

P

Parae

Misafir
valla Bende kazancımı yasakpara ten çıkartıyorum ... :p :)

oynadıgım bir kuponun SS 'sini koyayım ,

14 Maçın 13'ü tutuyor ... Kalan son maçta çifte Şans 1-2 ama 0 bitiyor ..
yani tek maçla 1 milyar küsür kaçıyor ..

Bakın ve benim için soğuk su için :)
http://paraevi.com/images/yasakpara.jpg

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
legalpara, yasakpara bir de adsende :)
hhahah
konu baslıgımız da "Para kazandirma siteleri ve Adsense??? "
:)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok tabı akrep, ben o bakımdan demedım zaten.
hanı bu baslıgın ılk mesajına bakarsan, para kazanma sıtelerınde adsense kullanımı ıle ılgılıydı, sonra bır baktım olay ıddaa ya falan gelmıs :)
o garıbıme gıttı bırazda baslık konudan uzaklasmıs oldu, degıl mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.