İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Kazanmak Ister Misin ?

facevideo

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mart 2012
Mesajlar
101
Reaction score
0
Anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz anket kitapları yasal olarak satılan bir kitap dır. Bu kitapların normalde 50 Tl - 80 Tl arasında bir fiyatı bulunuyor. Ben yaklaşık olarak 1 yıldan beri anket firmalarını bir listeye toplayarak hazır hale getirdim. Şimdi sizlere firmalardan gelen mail listesinin resimlerini atıyorum inceleyen her anket başına ne kadar bir ödeme yapılıyor.

Resim 1 : Tıkyaınız

Resim 2 : Tıklayınız



Sizde eğer bu listeden almak istiyorsanız linkimize tıklayınız

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fiyatımız 4 $

Sizlerden Tek Bir Ricam Var Lütfen Konunun Altına Anlamsız Yazılar Yazmayın

- - - -Güncellendi - - - - - -

Bu Fiyatımız ilk 10 Kişi için geçerli olacaktır. Alma gibi zorunluluğunuz yoktur isteyenler alabilir. Fiyatımız değişecektir.
 

fkork

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ekim 2012
Mesajlar
60
Reaction score
0
o resim aldatıcı maalesef... Türkiyede o kadar etkin anket doldurucu olmak mümkün değil... 67$ karşılığı üye olunan bir anket sitesinin üyesiyim.. bir sürü anket sitesi var... ama anket yollayan kaç site var sizce ? ben denedim çoğunu,, bir kaç tanesi hariç bi cacık olmaz..... Pm ile bana ulaşan arkadaşlara devet yolladım, geriye kalan siteler çok işe yaramıyor..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst