İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?HEM DE GARANTİLİ.

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benden hit satın alıyorsunuz ve aldığınız hitlerle benim önereceğim bir reklam sitesinden para kazanıyorsunuz.
benden aldığınız hit ile bana ödediğiniz paranın iki katını kazandırmayı garanti ediyorum.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
1k hiti kaça satıyorsun ve popup açılan siteye hit çağıtmaktan bahsediyorsan bunu kendin yapıp dünyanın parasını kazanamazmısın zaten? Gönderdiğin hit tr hitmi?

X

Xman

Misafir
Mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayın lütfen, konuyu editlerseniz sevinirim.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Burada verdiğiniz konu linkini diğer forumda da veriniz.

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1k hiti kaça satıyorsun ve popup açılan siteye hit çağıtmaktan bahsediyorsan bunu kendin yapıp dünyanın parasını kazanamazmısın zaten? Gönderdiğin hit tr hitmi?

ben zaten kazanıyorum.alman hite ödeyen bir sponsor.ancak tek hesapla maksimum kazanacağımı kazanıyorum zaten.ben de daha çok kazanmak için bu konuyu açtım.ayrıca önerirken referal linkimi veriyorumki yine kazanayım.

başlık yanıltıcı , konu yanlış yerde

neden başlık yanıltıcı sorabilir miyim?
garantili para kazanmak isteyip istemediğinizi soruyorum.illa beleşe olacak diye bir kural var mı?
Burada verdiğiniz konu linkini diğer forumda da veriniz.
diğer forumda da link verdim.
Mesajlarınızın tamamını büyük harfle yazmayın lütfen, konuyu editlerseniz sevinirim.

alışkanlıktan oluyor kusura bakmayın. düzelttim.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yanıltıcı başlık çünkü satış yapıyorsun para kazanmak istermisiniz diye satış başlığı olmaz içeriğini belirtmen lazım ... Konu ynalış yerde çünkü deminde yazdığım gibi satış yapıyorsun..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.