İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para kazanmanın yeni yolu Multi Uploader! Bırakın o yüklesin! (Hotfile,FileServe&VS)

trdeveloper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Konuya script'in sebepleri ve nedenleriyle başlayayım istiyorum ;

Neden Multi Uploader ?
Son zamanlarda piyasada milyonlarca x api script, y video script bu böyle şu şöyle diye scriptler çoğaldı ve artık herkesin bi video script'i var. Sektör çok büyüdü ve çok rakip var. Fakat Multi uploader sisteminde sadece 3-4 tane sayılı internet sitesi bulunmakta. Piyasada milyonlarca uploader ve upload yapan insan bulunuyor.(En az video izleyen kadar) Bundan dolayı para kazandıracak projeler içinde en başta yer alabilir.

Multi Upload Nedir?
Multi upload yani çoklu dosya yükleme sistemi sayesinde dosyanızı istediğiniz dosya yükleme sitelerinin tamamına tek tıkla bir dosya seçerek tüm upload sitelerine dosyalarınızı gönderebilirsiniz.

Çoklu upload ederek hem zamandan tasarruf edebilir hem de daha fazla kazanabilirsiniz.

Bu sistemi ister kendi uploadlarınız için kullanabilir isterseniz, bir çoklu upload sitesi açarak daha fazla para kazanabilirsiniz.

Sistem tamamen daha fazla para kazanmayı hedeflemektedir.

Multi Uploader Nasıl Para Kazandırır ?[/CENTER]
Örnek bi planlama ile sizlere açıklayayım;

Tanıdık yada ücreti 2-3 forum sitesine duyuru yada konu açıp 100 kullanıcı elde edilir, ardından kullanıcıların upload yapma işlemleri başlar. Sistemde parti halinde yükleme desteği olduğu için tek bir link ile sizin belirlediğiniz kadar dosya yüklenebilir.(Ben stabil olması açısından 6 adet'i seçiyorum. )

100 kişi içinden 10 kişi kullanıcı adını yanlış yazdı ve bizim kullanıcımız ile yüklediği linkleri paylaştı. 6 adet 100 Mb dosya Hotfile üzerinden günlük 100 download ile 10 gün içinde 10 $ yapıyor. Download sayfalarının aralarındaki reklam alanlarından ise günlük 4-5$ kazandığınızı hesaplarsanız 180 $ sadece hotfile ve reklamlardan elde edebileceğiniz gelirdir. 1 ay içinde ve sadece 100 download için geçerlidir.

Multi Uploader İşleyişi Nasıldır ?

• Kullanıcı Dosya’yı seçip yükle dediğinde dosya ilk olarak sizin alanınıza yüklenir.
  • Daha sonra kullanıcının seçimine bağlı olarak istediği dosya yükleme sitelerine dosya yüklenir. (eğer kullanıcı Premium hesap ile giriş yaptıysa kullanıcının kendi hesabına yüklenir)
  • Kullanıcıya link oluşturulup grup linkleri kullanıcıya verilir.
  • Bu link sitenizden çıkışlara ve dağılmalara neden olur bu şekilde hit kazanırsınız.
  • Dosyalar sunucunuzdan silinir.
  • İstenilirse mail adresine dosya indirme linkleri gönderilir.
  • Hesap bilgisi giriş yapılmayan tüm dosyalar sizin sisteme girecek olduğunuz hesaplara yüklenir.
  • Doğal yönden sitenize backlink dağıtırsınız.

Multi Uploader İçin Sistem Gereksinimleri Nedir ?

Öncelikle sistemin sağlıklı olarak çalışabilmesi için öngörülen sistem bir adet Linux işletim sistemine sahip; PHP 5,İoncube ve Mysql Destekli Vps.

Ek olarak Limitsiz trafikli bir VPS bu iş için biçilmiş kaftandır. (Limitsiz ve Ram seviyesi yüksek)

Multi Uploader Hangi Dosya Yükleme Sitelerini Destekler ?
  • Hotfile
  • Rapidshare
  • Fileserve
  • Uploading
  • FileFactory

Multi Uploader Ücretlendirmesi Nasıldır ?

Script Domain Lisans Ücreti: 175 TL’dir.

1. Den fazla alınan lisanlarda lisans fiyatı 25 TL indirimli olacaktır. Yani “Lisans Adeti “ x “Fiyat-25TL” şeklindedir.

Her yeni dosya upload sitesi 30 TL olarak ücretlendirilir.

Copyright (İmza) kaldırma ücreti 50 TL olarak ücretlendirilir. (Verilen emeğin ücretidir, çok görülmemelidir.)

Dosyalar şifrelidir, html dosyaları ve görünüm dosyaları açıktır. Tek dosya ile sistemin rengini değiştirebilirsiniz. Dil seçeneğini çoklu yapabilir yada ingilizce kullanabilirsiniz.

Dipnot : Sistem’e sadece kendiniz sahip olmak isterseniz PM ile teklif verebilirsiniz.

Aklınıza takılan soru ve görüşler için, özel mesaj atabilir yada [email protected] adresine mail atabilirsiniz...

Saygılarımla.

Multi Uploader'den Görüntüler

Yorumlardan 1-2 parça :)
Ön sipariş ile almadığıma pişman oldum açıkçası :). Hayırlı satışlar.

Sistem gerçekten süper ;) para kazananlar kullanabilirler uploadlardan..

Başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler. Önümde askerlik olmasa bu işe girerdim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5