İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para vermeyin Bedava Affiliate Marketing Kitapları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiyahGiyen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Baktım yine mantarlar çoğalmış forumda bende kitapları ücretsiz paylasayım dedim. Ben çok uzun süre internetten para kazanmayı araştırdım ve hiçbir paralı yayında almadım ki bunun için gercekten mutluyum. Ama bu yayınlara para vermemeyi de öğrendiklerini başkalarıyla paylaşan arkadaşlara borcluyum. Şimdi bende elimdeki kitapları paylaşacagım.Burada sadece 8 kitap var ve gercekten size yarayacagını düşünüyorum. Eğer daha fazla kaynağa ihtiyacınız olursa elimde 50 den fazla Türkce 150 den fazla ingilizce kaynak var. Bunları da seve seve paylaşabilirim. Ayrıca Affiliate marketingle ilgili elimde cok güzel Türkçe videolar var. isteyen olursa buradan pm ile istesin adreslerini yollayayım.
Paketin içerdiği kitaplar ...

google hakkında
İnternetten para kazanmak için altın bilgiler
seo dersleri ( 2 kitap )
Affiliate el kitabı
anket listesi
Twitter ile para kazanma yöntemleri
CPA Affiliate sistemi

ÜCRETLİ KİTAPLARI BU ŞEKİLDE DAĞITAMAZSINIZ. LİNK SİLİNMİŞTİR.

Yalnız lincut linkini verdim isteyen olursa normali de verebilirim sıkıntı yok yani :)
Bu arada iyi para kazandırıyor size bu işten para kazanma yolunu anlatıcaktım ama mutlaka acılmıştır diye bakmadım

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Teşekkürler bir inceleyeyim bakalım.Para kazanırsam dua ederim :)

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
İnsanların uzun tecrübeler edindikten sonra emek vererek yazdığı ücretli kitapları burada dağıtmak yakışıyormu ? Bu yaptığın hareket yasal da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.