İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paramı Ödemeyecekler Mi?

Bertinos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dün bc.vc adlı link kısaltma servisine üye oldum ve baya link kısalttım.Amerikadan daha çok para verildiği için gidip büyük bir amerikan forumunda konu açtım ve linkimi yayınladım fakat bu amerikan sitesi linkin önüne ''adf.ly'' reklamı koyarak linki kısaltıyormuş.Bu sayede bana istemesemde 2 tıklama geldi.Bc.vc duyuru sayfasındada şöyle bir yazı var:
HTML:
Yönlendirilen hitler direkt olarak bc.vc sitesine gelmelidir. Araya alınan kısa link sitelerinden gelen hit sitelerini kullanan yayıncıların hesapları kapatılarak ödemeleri yapılmayacaktır. Bu kurala tüm yayıncıların dikkat etmesini önemle rica etmekteyiz.
Param ödenmeyecek mi?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
yazıyı okudum bu kurala uymazsan hesabın kapatılacakmış, uyarı gelmiş sadece, sen bc'ye mesaj attın mı? kesin cevabını verebilirler

Bertinos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazıyı okudum bu kurala uymazsan hesabın kapatılacakmış, uyarı gelmiş sadece, sen bc'ye mesaj attın mı? kesin cevabını verebilirler
Hocam şimdi bana uyarı falan gelmedi bu mesaj duyurular sayfasında yazıyor yani bana özel bi şey değil,bu program amerikadan daha fazla ücret veriyor diye gidip bir amerikan forumunda konu açtım millet gelsin diye fakat haberim yokmuş ki bu site her linkin önüne adf.ly ekliyormuş,ben de öğrenince hemen sildim fakat trafik kaynaklarında adf.ly'den 2hit gelmiş gördüm.Bana hiç bir uyarı vs gelmedi fakat içime bir kurt düşmüş oldu firmaya soramıyorum da türkçe servisi yok :/ Bana almazlar gibi geliyor sonuçta 2 hit..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.