İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Parça ve Tam TL Yükleme Bayiliği - Ana Bayiliği Verilmektedir.

Net

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
172
Reaction score
2
Konum
Balıkesir
Sitemiz üzerinden ücretsiz bayi başvurusu yaparak bayimiz olabilirsiniz.Şuan için bir yüklemelerde bir alt limit veya bayilik depozitosu kesinlikle alınmamaktadır.

Sistemimiz Turkcell,Vodafone ve Avea operatörlerine uyumlu olup gönderimler en çok 5dk. en az 30sn. içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Alt Bayilik ; Sistemimizde belli satış potansiyeline ulaşmış bayilerimize Ana Bayilik verilir , ana bayilik sayesinde kendinize alt bayi tanımlayabilir ve dolayısıyla daha fazla kar elde edebilirsiniz , alt bayilerinizin satış fiyatını siz belirlersiniz.

Fiyatlar için p.m ile iletişim kurunuz veya sitemizdeki iletişim bölümüne başvurunuz.

Web: www.egeteknoloji.com
 

Net

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
172
Reaction score
2
Konum
Balıkesir
Parça ve Tam TL satarak ciddi gelirler elde etmeniz mümkün , peki nasıl olacak ?

Öncelikle sistemimize kayıt olmanız gerekiyor , kayıt işlemi tamamen ücretsizdir.Daha sonra size ana bayilik yetkisi vereceğiz.

Peki nedir ANA BAYİLİK;

Ana bayilik demek bölgenin ana kontör sağlayıcısı demektedir.Ana bayi olduğunuz zaman altınıza bayi toplayabilir ve onlardan gelir elde edebilirsiniz.

Artık sizin kontör satmanıza gerek kalmayacak , bayileriniz satacak siz kazanacaksınız.

Bayileriniz ödemelerini size yapacak sizde bakiye yüklemek için bize yatıracaksınız , sistem tamamen otomatik kontör yüklemek için panelin başında beklemeyeceksiniz , siz sadece civarınızdaki kontör satışı yapan kişileri alt bayiniz yapacaksınız.İletişimde sizin adresiniz , hesaplarda sizin hesap numaralarınız gözükecek , yani bayilerinizin bizden haberi olmayacak.

Kendi bakiyeniz yettiğince bayilerinize kredi açabileceksiniz.Alış fiyatınızın üzerine belli bir miktar kar ekliyerek bayilerinize vereceksiniz.

Eğer ben bu potansiyele sahibim diyorsanız , iletişime geçin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst