İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Parked hakkında bir soru

R

RevenuE

Misafir
Arkadaşlar , min ödemeyi yüksek tuttum ve ödeme dönemlerinde 'domain income' yazıyor. Ödemeselerde yani bekletselerde bu yazıyor diymi?
ve ödeyince mail gelmiyormu

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hay bu çocukcağız her konuya yazmış bu sorusunu :) domain income ı gösterir ama ödeme yapmaz. minimum ödeme miktarını geçersen öder yoksa kazancını gösterip diğer aya geçer.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödeyecekleri zaman Revenue History bölümünde Domain Income yazar.Ama limiti geçtiysen bi de onun altında Payment sent via... gibi bir şey yazar.. : ) ve ödeme günü büyük bir ihtimal paranı alırsın.

R

RevenuE

Misafir
ayın 31 ine kadar banlamassa ödemeyi yaparmı ayın 7 sinde
ağustos 1 ile 7 arasında banlama ihtimali varmı yani?
ve banlarsa eski onaylanan bakiyeyi ödermi

teşekkürler arkadaşlar

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme günü bile banlananlar var banlanınca ödemiyor sanırım.

burnman999

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde aynı öyle paypala alt limitim 20$ ama hesabım

Jun 16, 2006 - Jun 30, 2006 Domain Income $17.99 $17.99
Jul 01, 2006 - Jul 15, 2006 Domain Income $32.48 $50.47

Ama ödeme almadım neden olmuş olabilir.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sanırım parked.com dan bahsediyoruz. Sağda TAX INCOME FORMMU ole bişi vardı doldurunca gorunmuyor. Onu doldurmayınca galiba odeme yapılmıyor.

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme günü banlanan görmedim ama 1 kisi duydum. banlaniyorlarmish valla

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
orda revenue filan yazıp çizdikten sonra tam ödeme günü güm diye banlıyolar ben size söyliyim.

emirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla benimde parkedda domainlerim var fakat bir nedensiz nasıl banlıyacaklar ki?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nedensiz banlamaz elbette. kurallarını iyi okuyup ticket sistemini kullanmak lazım. bunları da yapıp yine banlanan yok mu var. mail attım sordum mesela başka sitelerimden link verebilir miyim? diye. ilgili olursa evet dediler. bu ilgili olursa cevabından anladığım linkin ilgili olmasıydı. ben de köpeklerle ilgili sitem için diğer sitelerimden köpeklerle ilgili siteye gitmek için tıkla gibi linkler verdim. ondan sonra atıldım sistemden. neden diye sorduğumda. köpeklerle ilgili sitelerden link verebilirsin sadece dediler :) ilgili link vermek o demekmiş meğer. işte böyle bi soruyu gerekirse 3-5 defa sormak lazım. yanlış anlamalar olabiliyo malesef.

comma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi' Alıntı:
nedensiz banlamaz elbette. kurallarını iyi okuyup ticket sistemini kullanmak lazım. bunları da yapıp yine banlanan yok mu var. mail attım sordum mesela başka sitelerimden link verebilir miyim? diye. ilgili olursa evet dediler. bu ilgili olursa cevabından anladığım linkin ilgili olmasıydı. ben de köpeklerle ilgili sitem için diğer sitelerimden köpeklerle ilgili siteye gitmek için tıkla gibi linkler verdim. ondan sonra atıldım sistemden. neden diye sorduğumda. köpeklerle ilgili sitelerden link verebilirsin sadece dediler :) ilgili link vermek o demekmiş meğer. işte böyle bi soruyu gerekirse 3-5 defa sormak lazım. yanlış anlamalar olabiliyo malesef.

Soru:
I have another question. If I place some banner or textlinks of domains that I parked to the my other sites. So make traffic from this ads, is this legal? If yes, what could I write to these textlinks or banners?
Thank you.

Cevap:
Date: 07/19/06 07:17am
From: Donny Simonton

banners and text links are not allowed.

Donny

Size farklı bir şey söylemişler, bana yukarıda göründüğü gibi açık ve net olarak "Banner ve TextLink yasak" dediler. Donny o günkü ruh haline göre mi davranıyor, yoksa benden mi hoşlanmadı acaba.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha önceden verilmis link veya banner varsa nasıl olucak neye göre anlıyorlar ?

bide bunlar benim paraları siliyorlar yahu :D 22 dolar olan günlük kazanc demin 18 e düsmüs..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.