TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
paypal benim de çok canımı yaktı![]()
türk hiti çok çok zor.Parked'da son durum nedir ? Tamamen google beslemeli,Türk hiti ödeme alıyor mu ?
Parked daha once turk hitlerine odeme yapiyordu ve su an da yapmak zorundaParked'da son durum nedir ? Tamamen google beslemeli,Türk hiti ödeme alıyor mu ?
Borte benim anlatmak istedigim baska:Yani Bir firma Turk hitine Odeme yapti ise odeme yapiyor ve yapacak demektirCulpable,sen istediğin kadar ödemek zorunda de. Ödeme gününe 1 gün kala kapının önüne koyduklarında sen derdini Yahoo'ya mı anlatırsın Micarosoft'a mı bilemiyorum. Ama keşke bahsettiğin gibi kolay olsa bu işler...
Asli astari olmayan bir beyan. Domainspa dan cok yüklü miktarlada türk hitine ödeme aldim. Sonra Domainspa türk hitini saymadigini bildirdi. Hadi gitte derdini Domainspa ya anlat o zaman.Borte benim anlatmak istedigim baska:Yani Bir firma Turk hitine Odeme yapti ise odeme yapiyor ve yapacak demektir