İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

parking siteleri

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Streamic.com
DomainParking.co.uk
Bodis.com
Parked.com
19parking.com
iMonetize.com
parkingdots.com
ParkingPanel.com
DomainSpa.com
Domainhop.com
Goldkey.com
ActiveAudience.com
Hitfarm.com
Dotzup.com
Fabulous.com
Domainsponsor.com
Skenzo.com
Revenuedirect.com
Sedo.com
Smartname.com
Trafficz.com
Namedrive.com
iMODO.com
Ddc.com

----------------------------------------------------

yeterli bu kadar herhalde :)

u.emre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunların hangileri iyi kazanç getirebilir. Veya en çok hangisi kullanılır.

sedo domainimde hiçbir reklam çıkmıyor. sadece kategoriler çıkıyor. sedoya girdiğimde banlamadığımı görüyorum ama reklam mı yok nedir..??

bu arada arkadaşlar en çok hangi park sitelerini kullanıyorsunuz.

tşk ederim..

aroma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunların hangileri iyi kazanç getirebilir. Veya en çok hangisi kullanılır.

sedo domainimde hiçbir reklam çıkmıyor. sadece kategoriler çıkıyor. sedoya girdiğimde banlamadığımı görüyorum ama reklam mı yok nedir..??

bu arada arkadaşlar en çok hangi park sitelerini kullanıyorsunuz.

tşk ederim..

bir domainde reklam çıkmıyorsa o ay domaine fazla trafik olmuş ve para birikmiş manası çıkar sedoda, tıklamalar Türkiyeden olmuşsa yabancı ülkeden ip ile gir reklam çıkacaktır ,saygılar

u.emre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hımm. Teşekkür ederim. Dili değiştiğimde 1 tane reklam çıkıyor. Bu arada önerebileceğiniz park sitesi varmı. Sağlam :)

parked hesabı için en az 10 mu 100 mü domaininizin olması gerek..??

aroma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hımm. Teşekkür ederim. Dili değiştiğimde 1 tane reklam çıkıyor. Bu arada önerebileceğiniz park sitesi varmı. Sağlam :)

parked hesabı için en az 10 mu 100 mü domaininizin olması gerek..??

ödeme olarak en sağlamı sedodur, parked hesabı için en az 10 lazım , fakat kabul etmeleri zor ,
parked sistemde olmayan 300 domain yazıp başvurursan anında kabul ederler.

u.emre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedodan başka yukarıdaki park adreslerinden hangisi iyi bir park sitesidir. hem ödeme hemde tıka iyi kazanç verme bakımından..

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ya arkadaşlar bu parking kuralları hakkında bir makale bulamadım. İngilizcemde yok. Bu bilgiye nası ulaşabilirim. Kurallar tam ve net bilmem gerekiyor açıkcası.Yardımcı olan arkadaşlarıma tşk ederim şimdiden.

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
u.emre : yukarda yazdıgım park sitelerinden en iyisi bana göre fabulous sonrası domainsponsor , gene bu yazdığım park sitelerin hepsinden eger domain portföyümüz iyi ise hesap acabilirsiniz ve türk ziyaretcisinede para öder eger portföy sahip degilseniz en kolay kabul gören sedoyu kullana bilirsiniz ........

Hobichat : senin sorunun cevapıda forumda arama yaparsan defelarca konuşuldu bu konular .....

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam forumdaki çogu konuyu okudum zaten. Fakat aydınlatıcı bir bilgiye ulaşamadım açıkçası. Bana tam net resmi kurallar gerekiyor açıkcası. İlğinize tşk ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.