İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Parsel parsel bölüşülmüş R10.net Adaletsizliği (R10 şikayet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BgMuhendisi

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
27
Reaction score
1
Konum
TR
Forumda tanıdık bir modetartörünüz yoksa tarafınıza yapılan haksızlığı dile getirip sorununu çözme şansınız yok.
Forumda daha önce farklı isimler altında farklı forumlarda defalarca sahtekarlık hırsızlık yapan insanları foruma modetaör olarak koymuşlar.
Forumda admin olan kişilerin asla olumsuz ticaret puanı olduğunu göremezsiniz.! Neden? Hepsi ticaret konusunda mükemmel olduğu için mi? Güldürmeyin adamı.
Forumda adaletsizliğe karşı sesimi çıkardığım ve moderatörlerden şikayetçi olduğum için süresiz banlandım sebebi ise. "Forum yöneticilerinden şikayetçi olmak yasak"mış :d buna yorum dahi yapmıyorum ve size bırakıyorum.
Durum böyleyken her yerde adalet naraları atıp foruma babam bile üye olamıyor davetiyesiz diyen coşkun denilen şahısa derdiniz anlatmak amaçlı defalarca mail atıyorsunuz fakat dönüş dahi yapmaya tenezzül etmiyor.
Neden dönüş yapmıyor? Çünkü adalet naraları atmak için çok fazla zaman harcadığından sizi ciddiye dahi almıyor.
Şu forumda adaletslizğe karşı sesimi çıkartmak istedim hemen birlik olup beni ezdiler. İçlerinden bir tane kaliteli adaletli adam çıkıp da derdimi dinleyip yanımda olmadı.
Diyeceğim şu ki benim gibi bir insanı dahi sorunlu olarak ilan eden kalitesiz insanların parsel parsel bölüştüğü kalitesiz bir Forum sayfasıdır. Bir çok alternatifi var onları kullanmanızı öneririm. Bunlar milleti kendilerine muhtaç sandığı için böyle kendilerini bir yerlere görüyorlar.
 

HbY

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
191
Reaction score
1
Konum
Kastamonu
r10 şirket bazlı yönetilen bir site yani kurumsal. O yüzden şahsi sorunlarınızı sorun yaşadığınız moderatorlerle değil forum sahibi ile görüşmeniz gerekmektedir.
 

vextraq

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Haziran 2019
Mesajlar
6
Reaction score
1
Konum
İSTANBUL
öteki forumlardaki konularınla birlikte bu konununda sslerini alıp modlara gönderiyorum. umarım hesap banı değilde ip ban yersin aklın başına gelir. coşkunun hesabını alsan bile giremezsin ozaman :DD utanmadan davetiye istiyor birde
Ne demek istediğini anlamadım biriyle mi karıştırdın ?
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
başka forumlarla olan sorunlarınızı paylaşacağınız yer burası değil arkadaşlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst