Kendim için yaptığım tema; http://www.adimavi.com/index.php/pastelmavi-temasi/
14 Şubat 2008 #1 D db.gen.tr 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Aralık 2006 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum <%=istanbul%> Kendim için yaptığım tema; http://www.adimavi.com/index.php/pastelmavi-temasi/
14 Şubat 2008 #2 selim61 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 10 Mayıs 2006 Mesajlar 5,299 Reaction score 11 Konum <?=selim61?> Güzel olmuş ellerine sağlık, tek eksik bir demo
14 Şubat 2008 #3 D db.gen.tr 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Aralık 2006 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum <%=istanbul%> Demo gösterebilmek için bir eklenti varsa o şekilde daha iyi olur aslında
16 Şubat 2008 #4 U umuture 0 İyinet Üyesi Katılım 20 Kasım 2006 Mesajlar 508 Reaction score 0 Konum no comment güzel sade olmuş hoş
16 Şubat 2008 #5 V visitistanbul 0 İyinet Üyesi Katılım 20 Kasım 2006 Mesajlar 3,918 Reaction score 10 Konum Bebek Güzel gerçekten ... Yorumlar Kısmında Required (Gerekli) olarak Website da (Site Adresiniz) olarak değiştirilip Gönder Bari yerine de Gönder olursa bence süper tema... Yalnız bunlar sadece tavsiye ... Yine de sen bilirsin ...
Güzel gerçekten ... Yorumlar Kısmında Required (Gerekli) olarak Website da (Site Adresiniz) olarak değiştirilip Gönder Bari yerine de Gönder olursa bence süper tema... Yalnız bunlar sadece tavsiye ... Yine de sen bilirsin ...
16 Şubat 2008 #6 D db.gen.tr 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Aralık 2006 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum <%=istanbul%> Tekrar tüm temayı elden geçirdim dediklerini de yaptım visitistanbul CSS i baya bir indirgedim dahada indirgenebilir Yorumlar için sağolun...
Tekrar tüm temayı elden geçirdim dediklerini de yaptım visitistanbul CSS i baya bir indirgedim dahada indirgenebilir Yorumlar için sağolun...
16 Şubat 2008 #7 V visitistanbul 0 İyinet Üyesi Katılım 20 Kasım 2006 Mesajlar 3,918 Reaction score 10 Konum Bebek db.gen.tr' Alıntı: Tekrar tüm temayı elden geçirdim dediklerini de yaptım visitistanbul CSS i baya bir indirgedim dahada indirgenebilir Yorumlar için sağolun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşım.. Bence çok daha güzel oldu Kabul edersen sitene FAVO ICON yaptım eklentide eklesin sitene...
db.gen.tr' Alıntı: Tekrar tüm temayı elden geçirdim dediklerini de yaptım visitistanbul CSS i baya bir indirgedim dahada indirgenebilir Yorumlar için sağolun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler arkadaşım.. Bence çok daha güzel oldu Kabul edersen sitene FAVO ICON yaptım eklentide eklesin sitene...
18 Şubat 2008 #8 D db.gen.tr 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Aralık 2006 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum <%=istanbul%> favicon güzel sağol ama i yerine p olsa daha manalı olurdu sanırım düzeltmek için uğraştım ama bi kalıba sokamadım Temada kayma olmadan adsense kullanımı hakkında şöyle bir çözüm sundum...
favicon güzel sağol ama i yerine p olsa daha manalı olurdu sanırım düzeltmek için uğraştım ama bi kalıba sokamadım Temada kayma olmadan adsense kullanımı hakkında şöyle bir çözüm sundum...