İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Patlamayan Wordpress Dizi Botu (diziport dahil)

JustGo

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2005
Mesajlar
70
Reaction score
5
Konum
izmir
Lütfen tüm konuyu okumadan, soru sormayın!

Öncelikle neden patlamayan bot dediğimi açıklayayım polemik çıkarmaya çalışmasın bu yüzden kimse.

Bot dizileri benim belirlediğim bir adresten çekiyor, yani ben kendi hostumda cronjob ile 5 bot çalıştırıyorum şu an ve hazırladığım veritabanına dizileri ekliyorum. Satmış olduğum bot tüm dizileri buradan çekiyor ve botlar patladığı zaman size yansıyan birşey olmuyor. Farketmiyorsunuz bile, farketmeniz için sunucunun kapanması gerek ki bu tür bir sorun olduğu taktirde 24 saat içerisinde sorun hallolmassa paranızı geri iade ediyorum olduğu gibi. Kısacası bot her ne sebepten olursa olsun çalışmadığı taktirde 24 saat içerisinde düzeltme garantisi veriyorum.

Benim sunucumda çalışan botlar 10dk da bir güncelleme yapar ve dizi çektiği siteler,

diziport.com
bolumizle.com
dizikalite.com
esenlerdizi.com

Kısacası bir dizi için bir çok alternatif sunabilirsiniz ziyaretçilerinize.

Bot özelliklerine gelince;

- Bot sadece wordpress içindir, başka scriptlere uyarlamayı düşünüyorum ama bu kişiye özel değil olurda yaparsam haber veririm zaten. Bu konu ile ilgili soru sormayın lütfen.

- Bot wordpress eklentisi olarak admin panelinden yönetilir.

- Bot kategorileri otomatik oluşturur, eğer sitenizde dizi ile ilgili bir kategori yoksa kategori açar ve seçili hale getirir. Sadece EKLE demek kalır size. Eğer kategori varsa bu kategoriyi SEÇER ve EKLE demek kalır size. Bu özelliği AÇIP/KAPATABİLİRSİNİZ.

- Etiketleri ve açıklamayı kendim dizi sitelerinde en çok ihtiyaç duyulcak şekilde ayarladım, etiketleri kısaca karşı siteden çekmez ve çöp gereksiz etiketler barındırmaz.

- Sadece son eklenen konuları çeker. (maksimum son 200) karşı siteden tüm arşivi çekmez ve ÇEKMEYECEKTİRDE.

- Diziler bir havuzda toplandığı için, son 50 son 100 son 200 diziyi çekme şansına sahipsiniz. Bunun için ayar dosyasını düzenlemeniz yeterli.

- Daha önce eklediğiniz bir diziyi tekrar eklemez, zaten dizi varsa butonda Güncelle yazar yoksa Ekle yazar.

- Benim için en önemli olan özellikte bu, dizilerin takibi için adam akıllı ziyaretçilere dizi izletmek için gerekli olan bir özellikti. Yayında olan dizilere yeni part eklenirse panelinizde botu çalıştırdığınızda bu dizi en yukarı çıkar. Bu şekilde diğer sattığım botlardaki gibi diziler gözden kaybolup gitmeyecek.

- Facebook yüklenmiş videoları botun içinde bulunan kendi playerı ile oynatır (JW Player). Dailymotion yüklü videoları dailymotionun kendi playerında oynatır.

- Temanız için botun entegrasyonunu ben ücretsiz olarak yapıyorum.

- Temanızda part sistemi yoksa sizin için bunuda ücretsiz olarak yapıyorum.

** Botun sunucunuzda çalışması için cURL kütüphanesi yüklü, ioncube modülü kurulu olması gerekmektedir, bu konu ile ilgili hizmet sağlayıcınız destek verebilir size. **

Botta patlama olayı olmayacağından sınırsız olarak lisans verme durumum yok, ben bir kişiye ömür boyu bot yazamam bu yüzden lisansları süreli olarak satıyorum.

1 Aylık Kullanım Bedeli : 15TL (1 domain)
3 Aylık Kullanım Bedeli : 30TL (1 domain)
Benden daha önce bot almış olanlar için - 3 Aylık Kullanım Bedeli : 25TL (1 domain)

Ödeme İş Bankası ve Garanti Bankası (EFT durumunda para hesapta olmadan işlem yapmam üzgünüm, itrader önemsiz!)

Ayrıca botla hit yapılırmı diyenler için, bot alan ve hitlerinde artış olan (ki artmayan yok bildiğim kadarıyla) arkadaşlarla ilgili ref. gösterebilirim bu konuda. Zaten botu demo için kurduğum site 3k şu an.

2rwkemw.png
 

izleseydin

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Aralık 2010
Mesajlar
6
Reaction score
0
bu botu almak istiyorum

bu botu almak istiyorum izleseydin@hot eklermisin
 

ressamendy

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2010
Mesajlar
20
Reaction score
0
Merhabalar, wordpress üzerine "WordPress diziizle.gen.tr dizi teması" yükleyip kullanacağım. bot hizmetini almak istiyorum. Acilen görüşebilirsek sevinirim..
mail adresim [email protected] eklersen sevinirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst