İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pay pal da otomatik ödeme alma

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pay pal da otomatik ödeme alma ve dönüşünde hesap aktivasyonu için paypal hesabımızı upgrade etmelimiyiz acaba ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Personal Account'ta profile'e girince Instant Payment Notification çıkmıyorsa business veya premium a geçmek gerek.

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
otomatik ödeme almaktan kasıt ödeme gelince Accept/Deny çıkmadan direk hesaba girmesi ise personel hesapta da otomatik giriyor hiçbir ayar yapmadan. benim yaşadığım şuydu hesabım yeniyken bu sorgu çıkıyordu belli işlemden sonra artık para direk giriyor sadece cc ile para gönderilirse sorgu çıkıyor

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır arkadaşlar. mesela bir script yazdım. ödeme paypal ile oluyor. ödemeden sonra geri dönüldüğünde hesap kişinin hesabı aktive olacak eğer ödeme yapmazsa olmayacak.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo sanırım haklısın merchant tools u inceledim dediğin gibi orada yok. kendi açıklamalarıda oraya yönlendiriyor. peki upgrade edersem hesabı kesinti oranı ne oluyor ?

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Angelo sanırım haklısın merchant tools u inceledim dediğin gibi orada yok. kendi açıklamalarıda oraya yönlendiriyor. peki upgrade edersem hesabı kesinti oranı ne oluyor ?

%3-%5 kullandıkça azalıyor oran.hatta eski üyelerin bazılarında yok bile kesinti.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.