İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paylas.eu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SeoAmo

Misafir
Geveze.at' Alıntı:
Elmasgünes e gerekli aciklamayi yaptim. Paylas.com satin aldi. Hata benim. Önce paylas.com ile anlastim. Haber almayinca satin almayacaklar sandim sonra elmasgünes ile. Paylas.com domaini satin alacagim deyince arada kaldim.
Umarim Elmasgünes beni affeder :(

Ama burda yazana göre önce paylas.com a söz vermiş. Demekki söz tutma konusunda bir sorun yok.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
caper' Alıntı:
Ama ortada başakasına verilmiş "aynı" söz var.

bence orası biraz muallakta, oraya da söz vermiştim der tabi,

daha fazla para önemli yerim yözünü yazacak hali yok.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bi de .eu'lar avrupa dışına satılamıyor diye yazılmıştı, o zaman elmasgunes'te şikayet eder bu durumda?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
burada bile elmasgunese satıldı diyip başkasına vermesi bana göre çok üzücü bir olay.Sanıyorumki bundan sonra sana güvenipde domain alma konusunda insanların binlerce kez düşünmesi gerekir.Önce başkasına söz verilmişse elmasgunes le neden pazarlık yapıldı ? O adam söz verdiği zamanda almadıysa neden tekrar ona verildi.Sanıyorumki mantıklı bir açıklama yok ve aslada olamaz :) Üzüldüm şahsen..

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Ben bu arkadaşı ( geveze ) tanımam ama bu topicteki tüm mesajları okudum. Kendi şahsi kanaatim;
1- Bu arkadaş zaten daha evvelde domain satışı diye konu açıp asıl amacının satmak değil reklam yapmak olduğunu söylemiş. Bu gayri ciddi bir durumdur ve açtığı konu ile ilgilenenlerin vaktini çalmaktır.

2- Buradaki satıldı sözü sonrası domaini bir başkaına satması ve dahi bunu normal bir durum gibi karşılaması yine ticarette ciddi güven zedeleyici bir durumdur.

Önerim: Moderatör arkadşlar ileride daha ciddi sorunlar çıkartmaması ve başkalarını mağdur etmemesi bakınımdan bu arakdaşı banlasınlar.

Konu hakkında bilgisi olan tüm kullanıcılar bu kişi ile alışveriş yapmayıp bu konuda dışlasınlar, MSN listesinde olanlar ise engellesinler.

Belki kendisine ders ve bu yönde eğilimleri olması muhtemel başka arkadaşlar varsa onlara güzel bir örnek olacağı kanaatindeyim.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Keşke yorum yapmadan önce konu tarihlerine baksaydınız.

2006-04-13, 01:55

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.