yahu ben ekledim sitemi ama sanirim onay verilmemis site sahibi bi baksa? www.damga.net
19 Mart 2005 #1 D DamgaNet 0 İyinet Üyesi Katılım 28 Şubat 2005 Mesajlar 188 Reaction score 0 yahu ben ekledim sitemi ama sanirim onay verilmemis site sahibi bi baksa? www.damga.net
19 Mart 2005 #2 T togan1903 0 İyinet Üyesi Katılım 8 Mart 2005 Mesajlar 19 Reaction score 0 dostum yapma be bunun icin topic acılırmı
19 Mart 2005 #3 G GuvenliHosting 0 İyinet Üyesi Katılım 6 Mart 2005 Mesajlar 487 Reaction score 0 walla bence ilginç ve güzel bir sistem bende ekledim sitemi bekliyorum...
19 Mart 2005 #4 B besiktaslim Misafir onay verilmesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla sadece silme yapıyordu
19 Mart 2005 #5 S SaLvaDoR 0 İyinet Üyesi Katılım 13 Ekim 2004 Mesajlar 416 Reaction score 0 o scriptte onay gerekmez sicript i incelemek istersen tıkla http://www.turbotraffictrader.com
19 Mart 2005 #6 T trextra 0 İyinet Üyesi Katılım 4 Mart 2005 Mesajlar 5,290 Reaction score 0 Konum Kadıköy Bazı siteler 300 den fazla hit yolluyor. Doğal olarak onlara akıyor linkler. Ben ilk günlerinde 70 den fazla alıyodum ama şimdi 10 falan ortalama.
Bazı siteler 300 den fazla hit yolluyor. Doğal olarak onlara akıyor linkler. Ben ilk günlerinde 70 den fazla alıyodum ama şimdi 10 falan ortalama.
19 Mart 2005 #7 A adsl 0 İyinet Üyesi Katılım 17 Mart 2005 Mesajlar 205 Reaction score 0 Konum Rize GuvenliHosting' Alıntı: walla bence ilginç ve güzel bir sistem bende ekledim sitemi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... yaw senin siteyi ezberledik, paylaşalım linkini tıkladığımda ilk senin site açılıyor.. benimde ilk siteyi kaydettiğimde hit yağdı oradan, 1-10 hakikaten doğru, ama şu sıralar düştü, dedikleri gibi site oranı arttığında hit düşebilirmiş..
GuvenliHosting' Alıntı: walla bence ilginç ve güzel bir sistem bende ekledim sitemi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... yaw senin siteyi ezberledik, paylaşalım linkini tıkladığımda ilk senin site açılıyor.. benimde ilk siteyi kaydettiğimde hit yağdı oradan, 1-10 hakikaten doğru, ama şu sıralar düştü, dedikleri gibi site oranı arttığında hit düşebilirmiş..
19 Mart 2005 #8 B bedavaonline 0 İyinet Üyesi Katılım 10 Ekim 2002 Mesajlar 602 Reaction score 0 DamgaNet' Alıntı: yahu ben ekledim sitemi ama sanirim onay verilmemis site sahibi bi baksa? www.damga.net Genişletmek için tıkla ... Kişisel istekleriniz için, mail ve msn adreslerini kullanın.
DamgaNet' Alıntı: yahu ben ekledim sitemi ama sanirim onay verilmemis site sahibi bi baksa? www.damga.net Genişletmek için tıkla ... Kişisel istekleriniz için, mail ve msn adreslerini kullanın.