İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Alınır - Satılır, Sanal Kart Teğmin Edilir, Köntör Yüklenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarsustasarim

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
70
Reaction score
1
Merhabalar,

Arkadaşlar Yeni Kurduğumuz Sitemizde Butun Bu İŞlemleri yapmayı Planlıyoruz. Şuanda Test Aşamasında Sistemimiz. Yakın zamanda aktif olacak. Ayrıntılı Bilgi için Sitemizi ziyaret Edibilirsiniz. Arkadaşlar Sitemizde Eksik Olarak gördüğünüz yerleri ve Olması Gerekenleri Konu Altına yazarsanız. Proje Kapsamında Değerlendiriyoruz.

Web : E-bozdur.com

Tüm İşlemler Tarsus Tasarım Güvencesi Altında, Firma olarak Yapmayı Planlıyoruz. Sitemizde Tüm Paypal, Webmoney, Alertpay işlemleri - Sanal Kart Teğmini - Paypal,Webmoney,Alertyap Kaşılığı Kontör Yuklemeleri, Şans Oyunlarına Yuklemeler vs. Daha Fazlası için Lütfen Sitemizdeki Operator Arkadaşlardan Yardım Alınız.

Tarsus Tasarım - Ers Hosting
Ys : 1170
Msn / Mail : [email protected]
Tel Tr : +90 532 271 35 78
Tel Ru : +7 930 71 444 28
 

tarsustasarim

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
70
Reaction score
1
Evet Yurtdışı odemeleride yapıyoruz ama 2-3 gun içinde aktif hale geçeriz şuan için ticari hesaplara başvurduk ilgili kurumlarda evrak teyitlerini istediler evrakları yolladık. Paypal ve webmoney şuan için onaylı halde ve işlem yapabiliriz.

Ayrıca yurtdışına adınıza parada yolluyabiliriz. Almanya ve Rusya düşük ücretli transfer yapmanızı sağlayabiliriz.

Saygılarımızla.
 

tarsustasarim

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
70
Reaction score
1
Merhabalar,

the maniac bilgilendirdiğin için tşk ederim konuyu açarken mod arkadaşlara konu ile ilgili olarak pm attım. Sanırım yapılan uygulama dolandıcılık vakalarını engellemek için haklı ve doğru yapılan bir uygulama, ama biz bu ii kurumsal olarak yapıyoruz. Yani şoleki sabit olan Yer sağlayıcı belgeli olan İnternet hizmeleti firmamız altında konu ile ilgili ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak için .

Eğer Gerekli ise yonetici arkadaşlar konuyu değerlendirip kapatacaklardır konuyu..

Saygılarımızla.
 
T

themaniac

Misafir
ben kullanici ayirt etmeden butun konulara yazdim hocam direk. cunku bende IKRA Hosting hesabiyla yapiyorum butun islemlerimi ve mesaj sayimda yuksek olmasina ragmen konum kapatildi. bende bu bilgiyi butun konulara yazdim.

hayirli isler dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst