Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
riske girme kardes ortalık kotu direk credi kartına cek parayı 3-5 gun ıcınde hesabında oluyo para ben oyle yapıyorum acil oldugu zamanlar mecbur hemen bozdurmak zorunda kalıyom
riske girme kardes ortalık kotu direk credi kartına cek parayı 3-5 gun ıcınde hesabında oluyo para ben oyle yapıyorum acil oldugu zamanlar mecbur hemen bozdurmak zorunda kalıyom
CİXaleM adlı bir üyeliğiniz daha var. madem bu şekilde düşünüyordunuz neden bana 70$ paypalım var parayı gönderin paypalı göndereyim diyosunuz. sizde direk kredi kartınıza çekin 3-5 günde geliyor zaten değilmi ayrıca pekde güvenilir biri bulmadım sizi. insanlar hakkında hiç bir zaman önyargılı olmam ama.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.