İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Bozdurulacaktır

BeNSu

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
53
Reaction score
0
Merhabalar,

Hesabım'da bulunan paypal bakiyemi bozdurmak istiyorum.

Paypal Bakiyesi: 646.30 TL

Bulunmakta olup ödeme metodu sadece Garanti Bankası olmakta, diğer bankalar sadece Cepbank/Havale yöntemi ile ödeme gönderilebilir durumdadır.

Güvensizlik içerisinde olan ve bu tip kuşkulu olan arkadaşlarım lütfen hiç bir şekilde ticaret yapmaya kalkmasın. Önce alırım sonra ödeme gönderirim benim başıma bunlar geldi gibi muhabbetlere girecek birilerini aramıyorum.

Bir bayan olarak burada gereken ticareti yıllardır yapmaya çalışıyorum. Bu gibi durumlar tamamen sizin özeliniz olmak ile beraber benim'de özelim tamamen beni ilgilendirmektedir. Bu yüzden bu tarz konulara dayalı muhabbetler lütfen yapmayınız.

Hesabım onaylı olmak ile beraber, Ticari hesapdır. Kaynak ise e-ticaret siteleri üzerinden gelen ödemelerden oluşmaktadır.

Tekliflerinizi lütfen konu ile beraber iletin ve iletişim bilgilerinizi'de ekleyin, en önemlisi adınız ve telefon numaranız teşekkür ederim.

Paypal Bakiyesi: 527.10 TL kalmıştır.
 

by_sempatix

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2014
Mesajlar
33
Reaction score
0
BeNSu DOLANDIRICIDIR PAYPAL ÖDEMESİNİ YAPMADI TELEFONLARA CVP VERMİYOR FORUMDAN BANLANMASINI İSTİYORUM BÖYLE SAHISLARIN BURLARDA YERİ YOK..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst