İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal daki ev adresimizi nasil confirmed yapariz?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
aylık gelen bir faturayı faxlaman yeterli olacak. mesela senin adına gelen su elektrik faturası gibi.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitelerinde amerika, kanada, ingiltere hariç confirmed adres sahibi olamazsınız diyordu en son baktığımda...

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
öyle bişe var mı ya :S:SSS:S

protos78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_help-ext&nodeid=25739&leafid=56534&prior_transaction_id=63012&answer_id=16777220

adresinde neler yapabilecegin yaziyor...

Kisaca
1. Kredi karti verifikasyonu sirasinda adresiniz Paypal tarafindan kontrol edilmeye calisiliyor. Basarili olunmazsa, paypal kredi kartina para ve sifre gonderme islemine basliyor. Bazi kredi karti sirketleri adres confirm islerine katilmiyor... Turkiyedeki adreslerin standarti olmadigi icin buyuk ihtimalle bu asamada kredi karti sirketi adresinizi Paypala gondermiyor.

Turkiyede internetten yaptigim kredi karti islemlerinde devamli adres sorunu yasardim. Malesef memleketteki adres standardizasyonu sizin adresi confirm edilmesine engel oluyor gibi.

2. Paypal Alici kredisine basvurursaniz, verdiginiz adres confirmed oluyor.
3. Alternatif Adres Confirmasyonu: Bunu sadece USA deki insanlar yapabiliyor.

Benim anladigim su. Kredi karti sirketi sizin adres bilgilerini vermemis. Bu durumda Paypal Alici kredisi ile adres dogrulanabilir.

En iyisi paypali aramak... Telefon numaralari 1-402-935-2050. Skype kullanarak Amerikadaki bir telefonu bedava arayabilirsiniz...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biliyorum almanların da oluyor bazılarının banka ile alakalı olsa gerek. ama türkiyede olmuyor bir tek onu biliyorum... belki hsbc veya citibank olabilir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.