FéRo isimli üye paypal dolandırıcısıdır.. Ödemeyi cepbank yoluyla almaktadır.. sahte e-maillerle paypal yollamaktadır.. R10.net te adına açılmış dolandırıcılık konuları vardır.. Sayın Admin bilginize.. verdiği cep telefonunu aradığımda bir bayan çıkıp yanlış numara kardeşim arayıp rahatsız etmeyin beni dedi.
Dün itibariyle yaptığımız paypal alışverişini sorunsuz gönderdi, ardından hesabıma 300 $ daha gönderdi benim parayı cepbankla gönderdiğimi zannedip hemen dispute yaptı, ben tuzağa düşmedim tabi..Paranı elden gel al dedim yok illa hastaneye gidicem kuzenim yalnız diyerek hemen istedi..Elden almaya gelmedi.Gönderdiği 300$ ı güvenli yere aktardım..Parası bende duruyor.Bu kişinin mağdur ettiği kişilere dağıtılacaktır gerekirse..
Bu arkadaş paypal gönderip ardından dispute yapmakta ve insanları dolandırmaktadır..Kimsenin canı yanmasın diye yazıyorum geç kalmışta olabilirim.
Yasin Onmaz
Tc: 36013817830 bilgilerini sorgulattığımda doğum tarihi 1981 çıkmasına rağmen 1984 doğumlu olduğunu söylemiştir.
aşağıda paypal gönderdiği sahte e-mailler de domainler regli bile değil
[email protected]
[email protected]
[email protected]
kullandığı msn adresi de çok ilginç : [email protected]
Yasin Onmaz adına dikkat edin..
r10.net adına açılmış konu aşağıda zaten şahsın üyeliğide silinmiş...
http://www.r10.net/webmoney-paypal-2co-internet-bankacilik-islemleri/699725-35-satilcak-3.html
Ben alış veriş yaptım sanırsam bi yanlısınız var hic problem oolmadı 350$ paypal ile sizin bir yanlşısnız olsa gerek.. bu insan dolandırmak istese beni de dolandırırdı....