İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Dolandırıcısı | [email protected] | ozgur cefakar | [email protected]

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Adı : Ozgur
Soysuzun Soyismi : Cefakar

soysuzitogluitrh8.png

nerden bulduysa ayyaş herif beni sattıgım domainleri geri alıyımda görsün üstün zeka :D

amacın başkalarında görmesi ve google a yazılınca üst sıralara çıkması

Dolandırıcı ile alakalı kelimelerimiz: [email protected], cafekar, [email protected], ozgur cafekar, dolandırıcı cafekar, [email protected]

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Geçmiş olsun yaa :( iyi paraymış umarım bir yerden kazanırsın..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
@the_alorak sağolasın

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cefakar dolandırıcısı benide dolandırmıstı ama mebla kücüktü. bigun basını yicek cegirge cok zıplıyor.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
sattıgım site üzerinden adi herif allahtan korkusu olmayan şereften haberi olmayan tam bir ... www.derinvadi.net/www.oyakbank.com.tr şeklinde mail atmıs millete sanırım savcılıga vermiş biri öyle mail attı adresime :S

iletişim adresi yok sadece mail bana ait bu durumda nolur ?

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birinin seni savcılığa vermesi çok güzel.. bu durumda gelip ifade vermeni isterler sende elinde paypaldaki para trafiği bu forumdaki bu yazı.. msn konuşmaları pmler gibi kanıtlarla gidip işi yapanın bu arkadaş oldugunu kanıtlarsın.. dolayısıyla suçlama o arkadaşın üstüne kayar.. daha sonra arkadaş suçlu bulunup hüküm giydiğinde gider sende bu davayı ve sonucunu gösterip kaptırdıgın paranı alırsın hiçde uğraşmazsın:)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
benim her hangi bir maddi kaybım olmadı aldıgım paypalı hemen çekmiştim

Pron1ck

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peep kardeş eğer distupude açıp o kazanırsa distupe yi kredi kartndan çeker parayı paypal sölimde aklında bulunsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.