İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal, domainsite, çeviri konuları için yardım eder misiniz ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Az önce domainsiteden bir domain için işlemleri gerçekleştirdikten sonra, paypal aracılığı ile ödeme işlemi de bitti ve bir sonraki sayfa da (Domainsite sayfasında)

ERROR
We were unable to process your order. Please contact support at [email protected] regarding this issue and include all information included on this page. (1)

PayPal Transaction ID: XXXXXXXXXXXXXXX (Sayılar var)

Gibi bir uyarı verdi.

Kontrol panelinde de domain yok tabi... Şimdi yukarıda yazan ne demek, Galiba benden birşey yapmamı istiyor ama ne yapmam lazım ?

paypal hesabımıza girdiğimiz zaman da

Amount -7.88
Status Canceled ifadeleri aynen yeralıyor. Kartan para çekildi mi şimdi ?

Yardımlarınız için teşekkürler...

NOT: Domainsite'den kaynaklanan bir sorun galiba. Çünkü
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to localhost:60001 (Connection refused) in /usr/local/apache2/shared-registrar/order-processing/classes/ProcessOrder.php on line 40
Connection refused (111)

Gibi hatalar alıorum blginize...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Hiç sevmem "yardımcı olacak kimse yok mu ?" diye açtığım konunun altına ilk cevabı yazmaktan :D

yardımcı olacak kimse yok mu ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
sanırım ödeme alırken proplem olmus yada domainsite.com paypalı kabul etmemiş tekrar denersen yada [email protected] mail atarsan yardımcı olurlar.

Almak istediğim sıralarda domainsitede zaten biraz sorun vardı... Az önce domaini kaptırmamak için aldım bu sefer sorun çıkarmadı.

Şimdi oradaki işlemde ödeme çekilmiş mi ? Eğer çekilmemiş ise iletişime geçmeme gerek yok.

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Domainsite yapar onu bazen, geçicidir, bende 2 gün sürdü bir defasında.

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Para çekilip çekilmediği hatırlamıyorum, ama çekilse bile geri geliyor, tek zararı istediğin domaini alamamış ve zaman kaybetmiş oluyorsun. Buna çözüm olarak godady den alıyorum önemli domainleri, daha pahalı olabilir ama daha stabil olduğu kesin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.