İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal hakkında bir soru

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Hocam ben ubloaderlik yapmak istiyorum elimde bol mp3 ve script arsıvım var. şimdi soruma gelelim inş.

hotlife den hesap açtım. paypal a bağlamak istiyorum ama paypal ada banka bilgilerimi vs vermek istemiyorum. orda öyle biriksin sonra host veya domain alırım diyorum bu mümkünmü ? pek fazla bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz

bu mesaja olumlu veya olumsuz bir cevap yazarsanız minnettar kalırım

Saygılarımla
Resul COŞKUN
Bilişim Alanı,Web Tasarım Öğrencisi

Ekleme: Güncel

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Olur. Ama bazı host/domain firmaları onaysız paypaldan alışveriş yapmıyor.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
da öyle biriksin sonra host veya domain alırım diyor

Merhaba,

Bu mümkündür.Zaten paypaldan hesaba çekmek pek karlı bir işlem değildir.En iyisi paypalda biriktirip kullanmak veya webmaster forumlarında bozdurmaktır.Bu bozdurma işlemi nasıl yapılır ? Siz paypalda 50 TL atarsınız.O size 55 TL öder.Böyle bir işlemdir.Fiyatlar müşteriye göre değişir.Hotfileden paypala atarak bu ticareti yapabilirsiniz.Veya paypal kabul eden şirketlerde ( ki çoğu destekliyor ) alışveriş yaparak paranızı harcayabilirsiniz :)

İyi günler.

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Merhaba,

Bu mümkündür.Zaten paypaldan hesaba çekmek pek karlı bir işlem değildir.En iyisi paypalda biriktirip kullanmak veya webmaster forumlarında bozdurmaktır.Bu bozdurma işlemi nasıl yapılır ? Siz paypalda 50 TL atarsınız.O size 55 TL öder.Böyle bir işlemdir.Fiyatlar müşteriye göre değişir.Hotfileden paypala atarak bu ticareti yapabilirsiniz.Veya paypal kabul eden şirketlerde ( ki çoğu destekliyor ) alışveriş yaparak paranızı harcayabilirsiniz :)

İyi günler.

Teşşekür ederim hocam bu mesajınız beni çok sevindirdi.:alkış::harika:

Peki Sizin kullandığınız ödeme yapan ubload siteleri nelerdir?

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Resul, istersen bolg sayfamdaki konulara bakabilirsin.
Uploadic.com tavsiyemdir. Rank derdi falan yok. Alt yazı bile paylaşsan ödeme alıyorsun. Diğer siteler min. 5 mb sınırı koyuyor. Refimden üye olursan sevinirim. Sorun olursa çekinmeden sor.

Bol kazançlar
http://www.chip.com.tr/blog/soulmy/

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Teşşekür ederim hocam bu mesajınız beni çok sevindirdi.:alkış::harika:

Peki Sizin kullandığınız ödeme yapan ubload siteleri nelerdir?

Şaşma hocam.Hotfile en iyisidir.Bir kere kesindir.Diğerlerine güven olurmu bilemem.Hotfilede temiz paranızı çekin ... Elinizde arşiv varsa belli partlara bölün.Müzik sitelerinde paylaşın.Örneğin albümlere bölün.500 mb lik dosyalara bölün.Vs.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
http://www.uploadic.com/?op=my_account
Üye olduktan sonra bu sayfaya gir.
Payment info kısmına paypala üye olurken kullandığın e-posta adresini yaz.
Sayfayı kaydet.

Ekleme: Hotfile indirmeleri yanlış sayıyor. Ayrıca küçük dosyalara fazla ödeme yapmıyor. Rank derdi de var.
Hotfile'a alternatif siteleri uzun zamandır araştırdım. uploadic ten başka alternatif bulamadım.
Ben de hotfile kullanıyordum uzun zamandır. Ama indirmeleri hep eksik sayması beni soğuttu açıkçası.

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
refinden üye oldum hocam Teşekkür ederim

Ekleme:
Şaşma hocam.Hotfile en iyisidir.Bir kere kesindir.Diğerlerine güven olurmu bilemem.Hotfilede temiz paranızı çekin ... Elinizde arşiv varsa belli partlara bölün.Müzik sitelerinde paylaşın.Örneğin albümlere bölün.500 mb lik dosyalara bölün.Vs.

Birisini Alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum hocam o zaman belki daha iyi olur

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
http://www.uploadic.com/?op=my_account
Üye olduktan sonra bu sayfaya gir.
Payment info kısmına paypala üye olurken kullandığın e-posta adresini yaz.
Sayfayı kaydet.

Ekleme: Hotfile indirmeleri yanlış sayıyor. Ayrıca küçük dosyalara fazla ödeme yapmıyor. Rank derdi de var.
Hotfile'a alternatif siteleri uzun zamandır araştırdım. uploadic ten başka alternatif bulamadım.
Ben de hotfile kullanıyordum uzun zamandır. Ama indirmeleri hep eksik sayması beni soğuttu açıkçası.

Hiç para aldınızmı peki ?

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Teşekkür ederim HoffnungTR.

Ekleme: ata350 Hocam bu siteye yeni üye oldum. KPSS dolayısıyla fazla ilgilenemedim. Bu yüzden hesabımda fazla para yok. Ama başka bir webmaster sitesinden takip ediyorum. Onlarca kişi "paramı aldım" diyor. Şimdiye kadar paramı alamadım diyene rastlamadım.

Ekleme:
refinizden üye olacağım hocam fakat paypal hesabımı uploadic e nasıl bağlayacağım ?

Hocam yapabildin değil mi?

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sen çalıştığın türk bankasına güvenme bence; sunucu die teneke kutusu kullanan, 3 kuruş para ödemesi var die sertifikalarını güncellemeyen, güvenlik şirketlerine yapacakları ödemelerden kaçtığı için affedersiniz sik*ndirik sistemlere güvenen(hepsi ezilio o sistemlerin) ve müşterisinin parasını çaldırınca (net üzerinden) "senin sorunun bizim sizi internette koruma sorumluluğumuz yok" cevabını veren türk bankalarından kork bence! (banka mağdurlarının açtıkları çok güzel uyarı siteleri mevcuttur) diğer tarafta müşterisini korumak için 200 milyon doları güvenlik sistemlerine harcayan senin şifren kırılsa bile saldırganı saniye saniye takip eden ve her hareketi kayıt altına alan diğer tarafta sermayesiyle tüm türk bankalarını satın alacak güce sahip paypal (400 milyon kayıtlı kullanıcılı) var ve paranı sana geri iade eden bi hizmet anlıyışıyla çalışıyor! güçlü proxyler ile bi paypala bi de türk bankalarına girmeye çalışın bakam hangisi gel buyur beni s*k diecek!!!

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
sen çalıştığın türk bankasına güvenme bence; sunucu die teneke kutusu kullanan, 3 kuruş para ödemesi var die sertifikalarını güncellemeyen, güvenlik şirketlerine yapacakları ödemelerden kaçtığı için affedersiniz sik*ndirik sistemlere güvenen(hepsi ezilio o sistemlerin) ve müşterisinin parasını çaldırınca (net üzerinden) "senin sorunun bizim sizi internette koruma sorumluluğumuz yok" cevabını veren türk bankalarından kork bence! (banka mağdurlarının açtıkları çok güzel uyarı siteleri mevcuttur) diğer tarafta müşterisini korumak için 200 milyon doları güvenlik sistemlerine harcayan senin şifren kırılsa bile saldırganı saniye saniye takip eden ve her hareketi kayıt altına alan diğer tarafta sermayesiyle tüm türk bankalarını satın alacak güce sahip paypal (400 milyon kayıtlı kullanıcılı) var ve paranı sana geri iade eden bi hizmet anlıyışıyla çalışıyor! güçlü proxyler ile bi paypala bi de türk bankalarına girmeye çalışın bakam hangisi gel buyur beni s*k diecek!!!

hocam Alakayı anlayamadım :-s

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.