İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PayPal hakkında biraz bilgi verirmisiniz

hikmetbaysal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu ;PayPal da ödeme oluyomu ? PayPaldaki parayı banka hesabına nasıl aktarıyoruz yada aktarma armı öyle cart kısımlarına baktım ama benim credi kartım yok banka hesabı die bi yer vardı orayada baktım united states banka adı falan yazıyodu bunu nasıl hallederim yardımcı olurmusunuz ?

V

vєga

Misafir
şöyleki ;paypal türkiyeye ödeme yapmıyor.
hesabını onaylaman için cc girmen gerekiyor.
eğer bir yerden (sedo,vs.,vs,) para gelse bu hesabında 30gün kalıyor ama kabul edemiyorsun parayı
kabul edebilmen için onaylaman gerekiyr
cc girdikden sonra extre'de bir şifre yazıyor onu papala giriyorsun
(cc'den 1.99$ çekiyorlar hesabını onayladıkdan sonra paypal hesabına geri veriyorlar o parayı)
anladınız umarım..

hikmetbaysal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu cc ne oluyo onu anlamadım. bide ben parayı nerden alacam türkiyeye ödeme yapmıyosa orada öylece kalacak mı para ?

V

vєga

Misafir
cc ( kredi kartı )
istersen domain filan kaydedersin
istersen türkiyeden birisi bozabiliyor
türkiyeden birisi senin hesabına paranı gönderir
sizde paypaldan onun paypal adresine gönderirsiniz parayı.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
paypaldaki paranızı komisyon ödeyerek türkiyedeki bankanıza transfer ettirebilirsiniz. bildi için imzama bakabilirsiniz ayrıca referxcange de bozuyor aratabilirsiniz forumda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.