İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Hakkında Önemli Birşey

muhendis7373

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
35
Reaction score
0
Arkadaşlar sizlere sorum şu olacak paypalda biriken paraları Türkiyede'ki vadesiz hesaplara aktarmada sorun mu çıkıyor, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim,site kuruyoruz ödemesi paypal olacak ancak anlaşılan şu bu kadar kişi paypal bozulur, paypal alınır dediğine göre demek ki herkese ödeme yapılmıyor bunların şartlarını tam bilen arkadaşlara yazarlarsa bilgimiz olur mesela ben şahısım ortağım filan yok, e-ticaret sitesi açacam, biriken parayı vadesiz hesabıma alamaz mıyım, neden millet başkasından medet umuyor yazar mısınız acaba? yoksa şartları mı var? mesela paranın kaynağını göstermek gibi filan? başka ne olabilir ki?
 

buark9

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2011
Mesajlar
1,101
Reaction score
8
ben siteden veya uploaderliğimden kazandığım parayı direk banka hesabıma çekiyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ( dolar olarak gönderirsin paypal kendi tl ye çevirir bankaya tl olarak yatar )
 

ebaydestek

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mart 2011
Mesajlar
359
Reaction score
3
Hiç bir şartı yok sadece hesap numaranızı doğru tanıtın yeterli...
 

muhendis7373

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
35
Reaction score
0
Arkadaşlar o zaman neden millet burda paypal bozdurmak yada paypal bozdurabilmek için eksiğini tamamlayabilmek için paypal alınır filan diye ilan vermiş bu durumda herkes herhangi bir bankadan vadesiz hesap açtırıp o hesaba paypalda biriken parasını aktarabilir değil mi? neden böyle yapmıyorlar sizce?
 

Xlenzer

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
58
Reaction score
1
Paypal'ın parayı göndermesi 3-4 gün sürüyor, acil paraya ihtiyacı olanlar parayı o şekilde bozdurabiliyor.
 

buark9

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2011
Mesajlar
1,101
Reaction score
8
paypal abd dışındaki bankalara 5-7 iş günü içinde parayı yatırıyor ben şu ana kadar başka hiç kimseye paypal falan bozdurmadım bozdurmayıda düşünmüyorum paypal bu işi kendi hallediyor ve güvenilir. usd olarak miktarı yazıyorum paypal tl ye çevirip hesaba tl olarak yatırıyor. bankada hesap numaranızın olması gerekir iban numrasını öğrenin birde banka ismi yazarken bankanın tam adını yazın örneğin ziraat bankası yazmayın T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yazın.
 
X

Xman

Misafir
Adam 17 yaşındadır kendi banka hesabı yoktur ama paypalı vardır, forumda satar paypalını cepbank ile alır ödemesini ;) bunun adı medet ummak değil iş bitirmektir ;)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst