İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Hakkinda !

I

iyiyiz

Misafir
bir paypal ile ödeme yapan bir sponsor var diyelim,bu sponsora ben kendi paypal adresim ile basvuru yaptim ve kabul edildim,bir hesap daha acmak istiyorum,paypal hesabima ayit olan ana email adresi yanina bir tane daha email acsam ve kardesimin ismi ile o sponsora üye olsam,bunda bir sorun olurmu,o sponsor anlarmi?Paypal konusunda bilgili olan lütfen yardiminizi bekliyorum.

saygilar

V

vamp2

Misafir
sponsordan kastını biraz acarmısın? , eger hyip yada auto surf programı demek istiyorsan paypal bu tarz seylere sıcak bakmıyor hatta paypalına gelen odemeleri geri bile gonderdigi biliniyor,internette sadece e-gold'a yapılan odemeler geri alınamaz diye biliyorum

I

iyiyiz

Misafir
Hayir bakin,X sponsoru paypal ile ödeme yapiyor,click basina veren bir sponsor bu,benim bir üyeligim var ancak bir hesap daha acmak istiyoprum ,tabi ilk üyeligimden olan paypal mail adresimi kullanamam,diyorumki paypal hesabimdan bir mail hesabi daha acayim,o actigim mail hesabi ile ve kardesimin isim,adres bilgileriyle ikinci hesabi acayim demek istedim,yani paypal e yönelik bir hile yok burda,aslinda hile yok,sadece kardesim kendine ayit bir hesap acmak istiyor,paypal i yok,kredi karti yok o yüzden bu yolu düsündüm ben.

F

fenerli

Misafir
standart paypal hesabında kullandığın mail haricinde 7 tane daha mail adresi ekleyebiliyorsun (toplam 8 mail ve 1 paypal hesabı)

sanırım bunu sordun yada ben eksik anladım.

I

iyiyiz

Misafir
bi acabiliyorum,iste o actiklarimdan birisiyle daha sadece paypal ile ödeme yapan sponsora baska bir isim(kardesim) baska bir adres(kardesim) ile basvuru yapsam adamlarin anlama imkani varmi yani,paypal de para gönderirken misal ana mail adresim: [email protected] olsun,daha sonra da paypal hesabimdan [email protected] diye bir mail acsam,bu yeni actigim paypal mail ile sponsora basvursam benim ismimi görebiliyorlarmi?Bu sefer anlatabildim insallah.

F

fenerli

Misafir
sorun olacak bir durum göremiyorum, örnek olarak ana paypal hesabımla alışveriş yapmıyorum, bu hesapdaki diğer mail adresleri ile alışveriş yapıyorum hep.

I

iyiyiz

Misafir
Tamam kimse kusura bakmasin bu son sorum bu konuda:

Örnegin: Fenerli sen benim ana mail hesabim disinda actigim diger paypal mail hesabima para göndericek olsan,ana mail hesabimi görebiliyormusun yada ismim soyismimi görebiliyormusun.Hani bunlar görünmüyorsa hic bir sorun olmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.