İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Hesabım Kısıtlandı Acil

emrcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2010
Mesajlar
72
Reaction score
0
Forum üyeleri merhaba. Dün amerikadan bir ürün alabilmek için diğer 2 paypal hesabımdan 240$ para gönderdim 3. hesabıma. Sürekli kullandığım kurumsal hesabıma yani, para geldikten sonra 232$ amerikadaki satıcıya gönderdim ve gece 11 gibi hesaplarınız kısıtlanmıştır mailleri geldi. 2 normal hesabımdan kısıtlamayı kaldırmak için belgeler istediler ve gönderdim. Ama kurumsal hesabımdan herhangibir belge vs istemediler. Mail attığımda ise hesabınız kapatılmıştır denildi. Şimdi bu durumda ben ortada bir problem olmadığını ve hesaplarımın açılmasını istediğimi nasıl belirtmeliyim? Nasıl bir yol isterim? 2 hesaptan birisi annemin adına, öteki hesap benim adıma. 232$'ımı nasıl en kısa sürede kurtarabilirim? İngilizcem yeterli seviyede olsa telefon ile açıp derdimi anlatabilirim ama ingilizce seviyemde yeterli değil.

Ayrıca 6 ay sonra para çekilebilir duruma gelecek. Hesabı satabilirimde içinde 240$ bulunmakta 6 ay sonra çekebileceğiniz. Ne kadar verebilirsiniz?
 

emrcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2010
Mesajlar
72
Reaction score
0
az önce paypaldan şöyle bir mail geldi


Dear Ves Teknoloji,

Thank you for replying back.

Mr. Teknoloji, unfortunately I have nothing further to add than what my colleague Paolo told you in the previous email. Your account will remain permanently limited, and you have a negative balance of $133.68 USD which will need to be paid back.

To restore your balance and have your limited account access reviewed, you can send a personal cheque, postal order or banker's draft to PayPal. Due to your limited account access, your account cannot be credited using a bank account or credit or debit card.

When sending a cheque to PayPal:

1. Make the payment payable to PayPal Inc.
2. Write your name and email address registered with PayPal on the back of your payment.
3. Send the payment to:

PayPal Europe
P.O. Box 9473
Dublin 15
Ireland

EUR or GBP are the only currencies accepted for cheque deposits. If you send a cheque, it will take seven business days from the date we receive the cheque before the funds are credited to your account. If you send a money order, it will be credited to your account two business days after being deposited in the bank.

Thank you for your time.

Yours sincerely,
Alan
PayPal
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst