Angelo' Alıntı:Nasil bir teknoloji ile yapiyorsunuz ve limit var mi? 500-600 dolar yapabiliyor musunuz mesela bir seferde
Bu arada yazamadan edemedim.LibRa' Alıntı:Angelo Bir Seferde 40 bin $ yuzde 15 komisyonu ver direk cekim verim sana Ama Darxis Arkadasimiz Yaparsa o bilir Benim almanyada Sirket UZerine Acili paypal hesabım var mesela..!
ARKaDaS' Alıntı:Paypalın kesecegi ucret bana ait diyelim. Veya para direk sizin Paypal hesabiniza yatsin. Ama %10'dan fazla veremem. Ayda ortalama 500 € geliyor. Bir seferligine degil, sürekli.
Yalniz 1 hafta sonra felan hersey belli olacak. Bu bahsettigim para sedo'dan geliyor. Gecen ayin kazancini Banka Hesabimiza istedik. Ayin 12'sinde Yollandi. Ancak henuz hesabimiza gelmemis.
OguzKaganAslan' Alıntı:darxis e ben de kefilim... iyi adamdır... 5 senedir tanıyorum kendisini... e-kolay.net irc serverlarının yönetiminden beri... paypal olayım olduğunda ben de ona koşucam...
LibRa' Alıntı:Orjinal Mesaj Sahibi LibRa
Angelo Bir Seferde 40 bin $ yuzde 15 komisyonu ver direk cekim verim sana Ama Darxis Arkadasimiz Yaparsa o bilir Benim almanyada Sirket UZerine Acili paypal hesabım var mesela..!
Bu arada yazamadan edemedim.
Libra : Bankaya hesap acmak icin yasin tutuyormu ?
@Arkadas
Sen giderken biz geliyorduk guzel kardesim sen hayatinda en fazla kac banka hesabına sahip oldun beklerim almanya dusseldorf Siepel&Spass Buyur gel O kadar Saglamsan madem Bilet Parani Gönderim istersen ?
@DarXis Guzel is yapiyor.. Tebrikler ARkadasim