sohbet odaları

paypal ödeme sorunu

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
Arkadaşlar sedo tam ödememi yapıcağı zaman büyük bi aptallık yaptım ve paypal hesabımın mail adresini değiştirdim ve sedo dan da ödeme göndereceği paypal maili halen eski görünüyordu yani sedo şu an ödeme yaptım diyor ancak paypalda yanlış hesaba yaptı yani ben o hesabı kapttımdı şimdi ne olucak kiminle nasıl iletişime gecicem sedo ile mi yoksa paypal la mı

Angelo

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
111
Şube
AZ
229 Aydır Üye
O mail adresinin kayıtlı olduğu bir PayPal hesabı yoksa, o mail adresinde size bir ödeme geldi diye mail yollarlar. Sen de o mail hesabını kullanarak bir Paypal açtığında parayı orada bulursun.

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
öyle bi hesap yoksa geri dönmezmi para?

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
bende öle bi ihtimal düşünüyorum ama ...

Angelo

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
111
Şube
AZ
229 Aydır Üye
Dönmez. heked ise, hek eden arkadaş girip bir güzel alır.

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
arkadaşlar yeni bi gelişme var şu an para gelicek olan eski mailimi yeni hesabıma ekledim Claim money olarak bana gelmesi gereken ücret gözüküyor ancak activated olmadığı için mail malesef paramı alamıorum heked adres nasıl olucak şimdi :S

Hostmaster

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
30 gün sonra para geri gidecek, ya da mailin şifresini çalan kişi aktivasyon linkine tıklayacak(!)

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
para geri giderse sedo bana ödermi peki aynı paramı geri ?

Hostmaster

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
İletişime geçersen öderler, geçmezsen bir şey söyleyemeyeceğim

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
arkadaşlar yardım istiyorum ya bana ingilizcesi ii olan arkadaşlar durumu anlatabiliceğim bi yazı hazırlarsa sevinicem

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.