İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal-parked

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypalı daha önce kullanmadım parked icin kullanıcam sadece hesap actım verified etmedim daha acaba ödemeden önce verified yapmam gerekiyormu ?

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Para alamazsın.Ödemeyi kabul etmez verified olmayan paypal ölü account tur.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
windows' Alıntı:
Para alamazsın.Ödemeyi kabul etmez verified olmayan paypal ölü account tur.
merhaba,

bilmeden yorum yapmayalım. unverified olduğu halde parked'dan ödemeyi kabul eden 2 arkadaş tanıyorum.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
simdi verified yaptırmasamda oluyormu ?

bide business account ve personal acc. var farkları neler kısaca anlatabilirmisiniz ? birinde daha fazla kesinti filan oluyor sanırım ?

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OnurSqL' Alıntı:
merhaba,

bilmeden yorum yapmayalım. unverified olduğu halde parked'dan ödemeyi kabul eden 2 arkadaş tanıyorum.
Kusura bakma bilmiyormuşum.Accept Tuşuna basmamışlardır.Geldi diye biliyorlardır.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cemadak' Alıntı:
simdi verified yaptırmasamda oluyormu ?

bide business account ve personal acc. var farkları neler kısaca anlatabilirmisiniz ? birinde daha fazla kesinti filan oluyor sanırım ?
verified yaptırsan iyi olur. ileride büyük sorunlar yaşarsın. Business ve Personal account için forumda arama yap.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OnurSqL' Alıntı:
verified yaptırsan iyi olur. ileride büyük sorunlar yaşarsın. Business ve Personal account için forumda arama yap.
Bak yanlış bilgi veriyorsun.Adamı yakma.

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Verified yapmadan da alırsın paranı merak etme.
Kredi kartı ödemelerini alamazsın.
Parked da kredi kartı ödemesi yapmıor zaten..

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uurz' Alıntı:

paypallı verified yapmadan para gelir fakat parayı kabul edemessin 1 ay sonra paypal bu tür kabul edilmeyen paraları gönderene geri yollar

paypallı verified yapsan iyi olur kredi kartı gireceksin sahibi olduğun veya ailenden birine de ait olabilir yada sanal kartda olabilir.Daha sonra paypal 1,95$ kesiyor o kredi kartından extrede bunu görüyosun ve 4 haneli bir rakam var onu paypal hesabına girince verified oluyosun o 1,95$ de paypal hesabına geri yatıyor sonradan

kolay gelsin

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal'da Verified olmadan parayı kabul edemezsin. Accept dediğinde sana kredi kartı eklemen gerektiğini söyler. Unverified bir hesabı Parked'a kesinlikle verme.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uurz' Alıntı:
Sende yanılıyorsun.:)
Verified olmayan hesaba para gelir askıda bekler.
Personalda ise parayı istediğiniz gibi alıp yollayabilirsiniz.Ama kredi kartından gelen bir ödemede geldiğinde ya geri yollarsın yada hesabı upgrade yaparsın.Personal hesapla premier arasındakı fark premier gelen paralarda % 5 e yakın bir para keser personal masraf almaz.

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben parkeddan bi 58$ birde 64$ aldım unverified şeklindeyken vede o halde godadyden domain aldım, ve bi arkadaştan başka di domain aldım. Ve 3-4 gün önce anca hesabımı verified yaptım.

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal'da Verified olmadan parayı Accept edemezsin. Accept etmek istediğin zaman senden kredi kartı eklemeni ister. Bu sırada kredi kartını eklersin parayı kabul edebilirsin,kullanabilirsin. (gelen para 500$'dan az ise) Evet bu sırada Unverified olarak gözükürsün. Ama kredi kartı eklemeden Paypal'a para alamaz,kulanamazsın.

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiye hesapları için evet ama sanırım almanya vs. gibi ülkelerde verified olmadanda 750$ a kadar kabul edebiliyorsun ama türkiye hesapları olmuyor denedim ben.

ApoLLonx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
undverified iken accept dediğinde bi ekran çıkıyordu credit card ekle falan die sonrasındaki ekranda ise parayı kabul ediyorum fakat kredi kartı eklemek istemiyorum diye bi seçenek var ve onu seçip para hesaba geliyor. Sonra da çatır çatur harcanabiliyor.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Zaten 250$ limit oluyor. Sanıyorum her limit bittiginde yeni paypal açarak paraları hesabına geçireceksin :)

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
windows' Alıntı:
Sende yanılıyorsun.:)
Verified olmayan hesaba para gelir askıda bekler.
Personalda ise parayı istediğiniz gibi alıp yollayabilirsiniz.Ama kredi kartından gelen bir ödemede geldiğinde ya geri yollarsın yada hesabı upgrade yaparsın.Personal hesapla premier arasındakı fark premier gelen paralarda % 5 e yakın bir para keser personal masraf almaz.

almanya unverified hesabım var ve tikir tikir aliyorum valla kusura bakma da :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.