İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal paypal paypal paypal paypal paypal

B

By-e

Misafir
1,5 ay oldu neredeyse iki tane kredi kartından esktre aldım ekstre lerde görünmüyor paypal ın çektiği para. Şu 4 rakamı giremeden ölücem sanırım.
Bankaya telefon açıyorum adamlar anlamıyorki, ama paypal e yaptığım ödemeyi görüyorlar. Fakat bu esktre yansımıyor. Çıldırıcam neredeyse. Çok hızlı şekilde ben bu sihirli 4 rakama nasıl ve ne şekilde ulaşıcam yada bankaya telefon açtığımda onların anlayacağı dilden 4 rakamı nasıl isterim ?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internet bankacılığını kullanırsan realtime veya bir gün gecikme ile görebilirsin...

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internet bankacılığında "hareketlere yansımayan işlemler" diye bir bölüm varsa orda bulabilirsin.

H

hknylmz

Misafir
excoder' Alıntı:
internet bankacılığında "hareketlere yansımayan işlemler" diye bir bölüm varsa orda bulabilirsin.

evet bende bu şekil olmuştu bende zorlandım sonradan bankayı arayınca bana aynen boyle dediler. Garanti SanalKart kullanıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.