İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal problem

R

Reignman

Misafir
Paypal'a amcamın kredi kartıyla üye olmuştum. Biraz önce giriş yapmaya çalıştığımda, periyodik güvenlik bakımı yapıldığını, hesabımın rasgele seçildiğini ve devam etmem için kredi kartı bilgilerimi tekrar girmem gerektiği yazılıydı.

Neyse amcamdan istedim kartı, bilgileri tekrar girmek için, fakat gördüm ki, bilgiler farklı, nedenini sorduğumda eski kartın kaybolduğunu, yeni verilen kartlarda da farklı numaralar kullanıldığını öğrendim, bu sebeble de giriş yapamadım hesabıma.

İşin kötüsü bilgiyi girmeden hiçbir işlem de yapılmıyor, help'e tıkladığımda bile aynı ekrar geliyor. Neyse çıkış yapıp, bir mail yolladım ama, belki benzer bir deneyim yaşayan varsa diye buraya da yazmayı uygun gördüm.

Var mı bunun bir yolu arkadaşlar??

R

Reignman

Misafir
Sorun o zaten, hesabıma giriş yapar yapmaz şu ekran karşıma çıkıyor:

ppkj2.jpg

Ve bilgileri girmeden işlem yapamıyorum, hangi linkle tıklarsam tıklayayım, bu ekran geliyor.

protos78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorun o zaten, hesabıma giriş yapar yapmaz şu ekran karşıma çıkıyor:

ppkj2.jpg

Ve bilgileri girmeden işlem yapamıyorum, hangi linkle tıklarsam tıklayayım, bu ekran geliyor.

SImdi anladdim...

http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_contact-general adresinden soldaki menuden "Protection/Privacy/Security" sagdaki menuden "Account Security"'i sec.

Continue tikla.
Continue without logging in ' i tikla

Additional Notes kismina sunu yaz.

My paypal account email is "emailin". I am asked to provide my credit card number for security measures. Unfortunately, my credit card number is no longer functional and I can't login to my account. In order to enter a different credit card number, I want to be granted access to my account.

Thanks,

Anlami su: Emailim su... Kredi kartini guvenlik nedeniyle girmem istendi. Malesef kredi kartim su anda calismiyor vehesabima giremiyorum. Yeni kredi karti numarasi girmek icin hesabimin acilmasini istiyorum.

R

Reignman

Misafir
Sağol, önce maillerini bekleyeceğim.

Herhalde bir prosedürü vardır bu işin, tek benim başıma gelecek hali yok.

R

Reignman

Misafir
Tam bir hafta sonra mail yolladılar:

Thank you for contacting PayPal. We apologize for the delay in responding
to your service request.

I have escalated this to management to research and respond to your
question. You can expect an email response within 24 hours.

I understand your frustration regarding this matter and apologize for any
inconvenience it might have caused you.

Sincerely,
Randy
PayPal, an eBay Company

Başka bir bölüme iletmiş sorunu, 1 gün içinde(ilk formda dedikleri gibi) cevap gelecekmiş, oradan gelecek mesajı haftaya yazarım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.