İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Upgrade

E

eTre

Misafir
You have received a pending credit card payment. However, to reduce credit card
processing costs for accounts that do not pay fees, the ability to receive
credit card payments is limited to Premier and Business accounts.

If you upgrade to a Premier or Business account, all of your pending credit card
payments will be completed. With your upgraded account, you will receive a range
of premium features, including the ability to accept unlimited credit card
payments. You must pay fees for accepting money with a Premeir or Business
account. The fees on incoming payments are low -- just 3.4% + $0.30 USD to
receive payments. For more details, go to:
http://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

If you would like to keep your Personal account, you may log in and deny this
payment. Personal accounts may still accept payments funded with a bank account
or PayPal balance at no charge.

To learn more about PayPal's Credit Card Receiving Policy, please go to:
http://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_help-ext&exloc=cc_pers.

Sincerely,
PayPal

hesabıma 300$ miktarında bir paypal ödemesi aldım personel account sahibiyim paypalda ama premiere geçmemi istiyor paypal parayı kabul edebilmem için sanırsam premierde her para transferinde komisyon almaları anlamına geliyor personel accounta kalma şansım yok mu acaba bu 300$ yi kabul edebilmek için

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödemelerinizi/alacaklarınızı 300$!ı geçmeyecek şekilde parçalayarak yaparsanız premiere geçmek zorunda kalmazsınız sanırım.

A

Airborne

Misafir
Sansin yok . Ödemin 300$ ile alakasida yok. Cünkü ödemeyi yapan CC ile yapmis. CC yi kabaul edebilmen icin upgrade yapman lazim. 12$ komisyon alacaklar

F

fatihhk

Misafir
valla bence premier e geçmek gibi bi hata yapma ben bi kere geçtim geri de dönemiyoruz.1 dolardan bile komisyon alıyor 40 cent.
farklı bir yol bulmayı dene

A

Airborne

Misafir
fatihhk' Alıntı:
valla bence premier e geçmek gibi bi hata yapma ben bi kere geçtim geri de dönemiyoruz.1 dolardan bile komisyon alıyor 40 cent.
farklı bir yol bulmayı dene
Geri dönmek mümkün
Almancasi zurückstufen
ingilizcesi downgrade.
PayPal tel acin 2 dk da geri alsinlar.
PayPal ile bir sorunum olursa tel aciyorum. Sorunumu 2 dk hallediyor.
Gecenlerde kimlik icin fax istemisler. Fax i yolladiktan sonra tel actim 5 dk ya kalmadi hesabimi yine aktive ettiler

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal hesabın Verified olmadığı için 300$ üstü paralarda işlem yapamıyorsun. Kredi kartı eklediğin zaman Verified olucak hesabın o zaman bir sorun kalmaz. Ben bu şekilde 1 yıldan fazladır kullanıyorum komisyon kesmediler şimdiye kadar.

F

fatihhk

Misafir
Sanitarium' Alıntı:
Paypal hesabın Verified olmadığı için 300$ üstü paralarda işlem yapamıyorsun. Kredi kartı eklediğin zaman Verified olucak hesabın o zaman bir sorun kalmaz. Ben bu şekilde 1 yıldan fazladır kullanıyorum komisyon kesmediler şimdiye kadar.

yok ordaki durum farklı 300 dolar dışında örneğin 1 dolar bile gelseydi yine kabul edemezdi.
niye dersen gönderen kişi Paypal hesabında bulunan parayı yollamamış.Paypal ile kredi kartı üzerinden yapmış ödemeyi.Bu tür ödemeyide sadece Premier ve Business account sahipleri kabul edebiliyor.
Yani şöyle diyebiliriz.Diyelimki siz bir arkadaşınıza para yollayacaksınız fakat Paypal balance'ınız 0 ne yapıyor kredi kartınzıdan cekiyor ve gönderiyor.İşte bu giden para karşı tarafın hesabı personal ise kabul edilemiyor otomatikman hesabınızı upgrade yapın yada ödemeyi geri çevirin olayı çıkıyor.

Bu arada airborne paypal'ı downgrade yapmak için nereyi aramak ne ne demek gerekiyor?

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla ben 50 kere mail attım downgrade yapmadılar hesabımı :( ben sürekli kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum o yüzden. 1.95 $ bi seferlik komisyon vermek daha mantıklı geliyo. yoksa acayip para gidiyo sponsorlardan ödeme geldiğinde... ama telle hemen yapıyolarsa bilmiyorum sonucta trden aramak biraz zor adamları...

A

Airborne

Misafir
@fatihhk
Almanca mi diyeyim türkce mi? :d
Teli aciyorum, cok kibar bayanlar aciyor. 30 sn derdimi anlatiyorum 30 sn de islemi tamamliyorlar. Tüm islerimi dedigim gibi tel ile hallederim.

alpos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal her bir kişiye ayrı ayrı hem personal hem de premier hesap açma hakkı tanıyor, dolayısıyla kredi kartı kabul etmek üzere bir premier hesabınız olsun ancak bu hesap her türlü ödeme alımında komisyona tabidir, bir de personal hesabınız olsun, kendinizi ona göre organize edin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.