İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal ve Kredi Kartı

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ben sedodan 25 euro aldım(resmen geldi).Paypalımda ise kredi kartı onayı olmadığı için hala teklif olarak bekliyor.Herhangi birinin kredi kartını ekleyip komisyon karşılığında hesabımı aktif yapabilir misiniz?Tabi ki kredi kartı zaten kullanılamıyor değil mi?Herhangi bir yolu var mıdır kredi kartı olmadan?

G

Geveze.at

Misafir
Bozduran arkadaslar var. Arama yaptirirsan görürsün ;)

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Malesef bozdurma olayı değil :( daha aktif değil.Bozdurmaları gördüm ama bu başka malesef...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
önemli olan kredi kartından para çekilmesi. kimim kartı olursa olsun.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ya 25 euro kesin var hesapta birisi kredi kartıyla aktif yapsın 10 euroyu alsın(komisyon) kendisine yollasın, 15 euro da benim istediğim şeyi alsın sonra kredi kartını iptal etsin?Bu olayı yapabilecek kişi var mı?

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malesef bende ayni problemi yaşiyorum linkworth ten para geldi kredi karti olmadigi icin hesabima işlemedi onay bekliyor kredi karti talebinde bulundum bankamdan bakalim gelicekmi uzun sürerse pedere muhtaciz :) yanlız o para belli bir süre bekledikten sonra onay verilmezse siliniyormuymuş ne..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet 30 gün süre içinde benimkisi 9 Kasımda bitiyor :)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kredi kartı eklemek için, soyadının aynı olması gerekiyor.

G

guajira

Misafir
elmasgunes' Alıntı:
Kredi kartı eklemek için, soyadının aynı olması gerekiyor.

Ben 7-8 ay önce başkasının adına CC eklemiştim ve kabul etmişti :) Gerçi daha sonra bi yamuk çıkınca hesabı iptal etmiştim. Hatırlarsın şu 65 € olayını. Sedo'nın yolladığı :D

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
guajira' Alıntı:
Ben 7-8 ay önce başkasının adına CC eklemiştim ve kabul etmişti :) Gerçi daha sonra bi yamuk çıkınca hesabı iptal etmiştim. Hatırlarsın şu 65 € olayını. Sedo'nın yolladığı :D

:) Aynısı şuan oluyor mu ki? Tam bilgisi olan var mı :D

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
bi çok yerde alıcıyla kredi kartı sahibinin isminin tutmasına gerek yok.
ama emin değilim paypal için

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ama ben bozma olayı istemiyorum zaten amacım net üzerinden Paypal ile domain alabilmek.Normal paraya göre daha ucuza geliyor :)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
Ama ben bozma olayı istemiyorum zaten amacım net üzerinden Paypal ile domain alabilmek.Normal paraya göre daha ucuza geliyor :)

O zaman kim senin hesabın için cc girişi yapmak ister ki?

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten kredi kartini girecegin yerde soyismini yazicagin yer sabittir üye olurken kullandigin soyadidir. o yüzden degişemezsin soyismi ayni olmali

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
senin isteğin zor iş.
her ne kadar cc bilgileri silinsede tehlikesi var.

G

Geveze.at

Misafir
disconnect' Alıntı:
senin isteğin zor iş.
her ne kadar cc bilgileri silinsede tehlikesi var.
Dün yahoo dan domain aliyordum. Yanlislikla 2 kere yanlis yazmisim cc noyu. Aninda sistem bloke etti ve yarim saate kalmadan Visa beni aradi.
Kartiniz iptal edildi böyle böyle durum var. Yahoo dan ödeme yapilmak istedi Siz misiniz diye.
Avusturya da CC kartlari sigortali. Baska birinin eline gecse ben yapmadim dedigin zaman siogorta ödüyor.

M

murme

Misafir
ya gidin garanti bankasına vadesiz hesap + internet subesi basvurusu yapin
cillop gibi sanal kartınızı kullanın :D paypal icin diyorum kasmayin boşuna

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5