eminmisiniz?Geveze.at' Alıntı:Kredi Karti eklemezsende para alip yollayabilirsin
ama 750€ limiti var
Unutmam' Alıntı:evet teşekkürler
denedim şimdi onaylanmamış hesaba gönderdim 1$
kabul etmek için banka hesabı girmek gerekiyor veya kredi kartı
para kaldı öylece
türkiye'ye göndermiyorki biliyorum zaten bunları da onaylanmamış hesaba para alınabiliyor denildi de ona şaşırdım denemek için gönderdim 1$ olmadı deny payment dedim bende onaylanmış hesabıma geri geldi.calisko' Alıntı:Parayı alabilmen için banka hesabı girmene gerek yok. Parayı kabul ettiğinde karşına secenekler çıkıyor bu seceneklerden birinde "banka hesabını sonra gir parayı kabul et" gibisinden birşey var tabiki ingilizce onu secince parayı hesabına alabiliyorsun. 1$ yollamışsın hesabına 0,36$ gelecek paypalın komisyonu düşülüyor.
söylemişler gerçi ama tekrarlıyım. Verified olmak için kredi kartı bilginizi girmiş olmanız gerekiyor. Kredi kartınızı yazdıktan sonra hesap ekstrenizde 4 karakterli bir kod görürsünüz. Bu kodu hesabınıza girdikten sonra "Verified" olursunuz.Unutmam' Alıntı:eminmisiniz?
eğer böyleyse çok iyi.ben onayladım paypalı çünkü para geliyor fakat kabul edemiyorsun demişlerdi.bende onayladım o yüzden.
biliyorum benim onaylı zatentrextra' Alıntı:söylemişler gerçi ama tekrarlıyım. Verified olmak için kredi kartı bilginizi girmiş olmanız gerekiyor. Kredi kartınızı yazdıktan sonra hesap ekstrenizde 4 karakterli bir kod görürsünüz. Bu kodu hesabınıza girdikten sonra "Verified" olursunuz.
Size para gönderdiklerinde, hesabınızda kredi kartı yoksa, ödemeyi alamazsınız. Ödeme geldiğinde, kabul e tıklarsanız sizi buna zorlayacaktır.
Kolay gelsin..
Yüzlerce kez denedim, ayrica PayPal in kendisi sitesinde yaziyor. Para gelince ve yollayinca hic bir kesinti olmuyorcalisko' Alıntı:Parayı alabilmen için banka hesabı girmene gerek yok. Parayı kabul ettiğinde karşına secenekler çıkıyor bu seceneklerden birinde "banka hesabını sonra gir parayı kabul et" gibisinden birşey var tabiki ingilizce onu secince parayı hesabına alabiliyorsun. 1$ yollamışsın hesabına 0,36$ gelecek paypalın komisyonu düşülüyor.