İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal Yardım.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Paypal accountu açtım add card tan iş bank kredi kartımı girdim ve kartımı kabul etmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. Iyi çalışmalar.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazi banka kredi kartlarinda sorun cikariyor paypal.
birkac kere ayni karti denemeni tavsiye ediyorum.

C

chemeng

Misafir
ne gibi bir hata mesajı verdiğini belirtebilirsen daha yardımcı olabiliriz.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
chemeng' Alıntı:
ne gibi bir hata mesajı verdiğini belirtebilirsen daha yardımcı olabiliriz.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

C

chemeng

Misafir
GLadiatoR' Alıntı:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

izin verilmeme gibi birşey olabilir. yada internet alışverişlerine kapalı olma gibi bir ihtimal olabilir mi? parayı çekemiyor. bankanızın müşteri temsilcinize başvurun diyor. kartın visa mı master mı? en iyisi başka kart varsa denemen yada bankaya danışman.

K

Kerasus

Misafir
Senin kart online işlemlere klapatılmış olabilir oradada dediği gibi bankana bir danış yada farklı bir kredi kartı ile dene. Bende İş Bankası Kredi Kartı kullanıyorum ama paypalda bir sorun yaşamamıştım.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kartım visa ve internet alışverişine açık bir çok yerden alış veriş yapıyorum. Hiç bir sorun yaşanmıyor.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gibi bir sorun da ben yaşıyorum.Kart eklerken değil de, PayPal ile alışveriş yaparken.PayPal kredi kartımdan para çekemiyor.Anlamadım gitti..Halbuki daha dün kredi kartım ile yabancı bir firmadan domain almıştım.. :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.