olay çok basit ve net aslında, paypal bozdurmak için verilen komisyon kadar sattığınız ürüne ekleyin arkadaşlar çünkü Türkiyeye almak inanın o komisyondan daha masraflı olacaktır.
paypal bozan diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben paramı türkiyeye getirmiyorum. paypal üzerinden harcamalarımı yapıyorum. yaklaşık 7-8 aydır bu bozma işlemini yapıyorum ve bu 7-8 ay içerisinde tahmini olarak 40-50bin dolar arasında bir rakam işlemim oldu.
yol olarak soranlara yukarıdaki dediğim gibi, kesinlikle tr ye getirmenin masrafı daha cok olacaktır ve daha cok zaman alacaktır örnek verelim..
100 USDmiz var diyelim, USA'dan güvenilir biri bulunur.. Ona paypaldan para yollanır (tabi burda paranın 4%'ü gitti bile çünkü kendi paypalınıza başka birisine ait banka hesabı ekleyemezsiniz) 1000 dolar kaldı 960 dolar.
western union ile hemen alalım diyecekseniz 960 USD icin 52 USD eder.. bu da yaklaşık %6 edecektir. toplam %10 gitti.. (benim komisyon oranım %10+%4 paypalın komisyonu yani toplam %14 fekat bildigim kadarı ile toplamda %10 alarak bu işi halleden arkadaşlar mevcut.)
dolayısı ile ne siz yorulun ne de USA'da bulacağınız kişi, yok ben kimseye 5 kuruş komisyon veremem diyenlerde yukarıdaki yol ile bu işi yapabilirler.