İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypal->YTL Kendiniz Yapın!

F

fatihgoz

Misafir
Arkadaşlar sizin söylediğiniz kişilere paypali bozdurabilirim fakat her ay benim paypal hesabıma 1000 euro civarı ve belki daha fazla gelecek o yüzden ben bu gelen parayı her zaman Türkiye'ye nasıl alabilirim. Bir bilen arkadaş varsa yazabilirmi?

D

Dahi

Misafir
Amerikada hesabin olsa , birde debit yani bildigimiz bankamatik kartin olsa ,turkiyeden citibank, yada TEB atmlerinden dolar olarak yada euro olarak cekersin.

dedigim gibi bozan arkadaşların ayrıntı vermesi lazım,ama vermiyorlar.

D

dnturkey

Misafir
sadece amerika da ki hesabınıza ödeme yapıyor paypal.

eğer amerikada hesap açma ihtimaliniz varsa hiç beklemeyin. açamıyosanız burdaki arkadaşlarla bozdurmaya devam benim gibi...

fatihgoz sana gelen paradan daha çok geliyor bana ama ben komisyona razı oluyorum :)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu başlık altında,
"bozan kişiler nası bozduklarını söylemeliler"
"nası bozduklarını söylemek zorundalar"
"söylememekle ayıp ediyorlar"

şeklinde şeyler söyleyenlerin paypal'ini bozmayacağım :)

saygılar

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
burada bilgi sahibi olanlar hakkındaki konuşmalarınız biraz ağır. zahmet edip sabahlara kadar araştırırsanız, bilgiyi edinmek için paranıza kıyarsanız elbette bu işin nasıl yapılabileceğini öğrenirsiniz. sizler gibi bilgiye ulaşmak için foruma mesaj atıpta beklemek yerine zahmet edip yüzlerce foruma girip onbinlerce measjı tektek okudum üzerine bir dünya da para harcadım. ama sizlerin mantığı armut piş ağzıma düş olayı. bu işler öyle kolay değil. hah banka hesabımı istiyosunuz 1000 dolar verin size amerikada banka hesabı açayım.

M

messmedia

Misafir
tr.st' Alıntı:
burada bilgi sahibi olanlar hakkındaki konuşmalarınız biraz ağır. zahmet edip sabahlara kadar araştırırsanız, bilgiyi edinmek için paranıza kıyarsanız elbette bu işin nasıl yapılabileceğini öğrenirsiniz. sizler gibi bilgiye ulaşmak için foruma mesaj atıpta beklemek yerine zahmet edip yüzlerce foruma girip onbinlerce measjı tektek okudum üzerine bir dünya da para harcadım. ama sizlerin mantığı armut piş ağzıma düş olayı. bu işler öyle kolay değil. hah banka hesabımı istiyosunuz 1000 dolar verin size amerikada banka hesabı açayım.

kesinlikle katılıyorum.

-ReferXchange, abi sen bozmazsan başkaları var, çok ilginç geldi yazın bana, neyse söylemiyorsanız haklısınız, ben 2 gün araştırdım hepsini buldum ama paypal ile ayda en fazla 150 dolar geldiği için açıkçası girmedim bu işe, burada armut piş ağzıma düş olayı çok var çoğu kişi arama bile yapmadan konu açıyor nasıl bu işleri araştırsın.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:
-ReferXchange, abi sen bozmazsan başkaları var...

diğer kişiler de buradaki insanları uyanık ve fırsatçı olarak gören ve sürekli hakarete varan şeyler söylenen yazıları görürlerse bozmak istemezler..

msn de defalarca mesaj aldım, abi nası yapıyorsun?

çok basit herkese açıklıyorum:

gönderilen paypal i nakite çeviriyorum. komisyon alıyorum.

bunun neyini soruyorsunuz.

eğer bizim de bu işi yapabileceğimiz şekilde bilgi ver diyorsanız, ona itirazım var işte:

tr.st nin dedikleri
+
malı nereden alıyorsun diye gidip bir esnafa sorun lütfen. aldığınız karşılığı buraya (hala yaşıyorsanız yazarsınız.)

saygılar.

M

mehmettr

Misafir
ReferXchange' Alıntı:
diğer kişiler de buradaki insanları uyanık ve fırsatçı olarak gören ve sürekli hakarete varan şeyler söylenen yazıları görürlerse bozmak istemezler..

msn de defalarca mesaj aldım, abi nası yapıyorsun?

çok basit herkese açıklıyorum:

gönderilen paypal i nakite çeviriyorum. komisyon alıyorum.

bunun neyini soruyorsunuz.

eğer bizim de bu işi yapabileceğimiz şekilde bilgi ver diyorsanız, ona itirazım var işte:

tr.st nin dedikleri
+
malı nereden alıyorsun diye gidip bir esnafa sorun lütfen. aldığınız karşılığı buraya (hala yaşıyorsanız yazarsınız.)

saygılar.

Sayın Referxchange ,

Açıklamanız için teşekkürler.

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olay çok basit ve net aslında, paypal bozdurmak için verilen komisyon kadar sattığınız ürüne ekleyin arkadaşlar çünkü Türkiyeye almak inanın o komisyondan daha masraflı olacaktır.

paypal bozan diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben paramı türkiyeye getirmiyorum. paypal üzerinden harcamalarımı yapıyorum. yaklaşık 7-8 aydır bu bozma işlemini yapıyorum ve bu 7-8 ay içerisinde tahmini olarak 40-50bin dolar arasında bir rakam işlemim oldu.

yol olarak soranlara yukarıdaki dediğim gibi, kesinlikle tr ye getirmenin masrafı daha cok olacaktır ve daha cok zaman alacaktır örnek verelim..

100 USDmiz var diyelim, USA'dan güvenilir biri bulunur.. Ona paypaldan para yollanır (tabi burda paranın 4%'ü gitti bile çünkü kendi paypalınıza başka birisine ait banka hesabı ekleyemezsiniz) 1000 dolar kaldı 960 dolar.
western union ile hemen alalım diyecekseniz 960 USD icin 52 USD eder.. bu da yaklaşık %6 edecektir. toplam %10 gitti.. (benim komisyon oranım %10+%4 paypalın komisyonu yani toplam %14 fekat bildigim kadarı ile toplamda %10 alarak bu işi halleden arkadaşlar mevcut.)

dolayısı ile ne siz yorulun ne de USA'da bulacağınız kişi, yok ben kimseye 5 kuruş komisyon veremem diyenlerde yukarıdaki yol ile bu işi yapabilirler.

D

dnturkey

Misafir
fakat kendi adımıza hesap açtırabilirsek amerika da %4 bi kere siliniyor. western union kullanmak yerine başka bi yöntem le biraz daha uzun bi sürede göndererek daha da aşağıya düşürebilirz masrafı..

eğerki çok yüksek meblalar dönüyorsa ayda 6-7 k$ dan fazla. bence amerikada hesap açtırmak daha mantıklı. eğer böyle bi imkanınız varsa..
darXis' Alıntı:
olay çok basit ve net aslında, paypal bozdurmak için verilen komisyon kadar sattığınız ürüne ekleyin arkadaşlar çünkü Türkiyeye almak inanın o komisyondan daha masraflı olacaktır.

paypal bozan diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben paramı türkiyeye getirmiyorum. paypal üzerinden harcamalarımı yapıyorum. yaklaşık 7-8 aydır bu bozma işlemini yapıyorum ve bu 7-8 ay içerisinde tahmini olarak 40-50bin dolar arasında bir rakam işlemim oldu.

yol olarak soranlara yukarıdaki dediğim gibi, kesinlikle tr ye getirmenin masrafı daha cok olacaktır ve daha cok zaman alacaktır örnek verelim..

100 USDmiz var diyelim, USA'dan güvenilir biri bulunur.. Ona paypaldan para yollanır (tabi burda paranın 4%'ü gitti bile çünkü kendi paypalınıza başka birisine ait banka hesabı ekleyemezsiniz) 1000 dolar kaldı 960 dolar.
western union ile hemen alalım diyecekseniz 960 USD icin 52 USD eder.. bu da yaklaşık %6 edecektir. toplam %10 gitti.. (benim komisyon oranım %10+%4 paypalın komisyonu yani toplam %14 fekat bildigim kadarı ile toplamda %10 alarak bu işi halleden arkadaşlar mevcut.)

dolayısı ile ne siz yorulun ne de USA'da bulacağınız kişi, yok ben kimseye 5 kuruş komisyon veremem diyenlerde yukarıdaki yol ile bu işi yapabilirler.

P

ppturkiye

Misafir
www.paypalturkiye.com

selamlar,

PayPalTurkiye, PayPal uluslararasi para transfer sirketinin sagladigi hizmetleri Turk kullanicilara daha kolay ve olanakli hale getirmek icin kurulmus ilk ve tek web sitesidir.Tum dunya uzerinde 56 ulkenin ve 86.6 milyon insanin kullandigi, hizla buyuyen ve yayginlasan PayPal ile hala tanismamis iseniz buna araci oldugumuz icin mutluyuz. Zaten PayPaldan haberiniz varsa ve hatta bir PayPal hesabiniz varsa Turk kullanicilar icin PayPal dan para cekmenin veya para yatirmanin bir sorun oldugunu biliyosunuzdur. Fakat artik boyle bir sorun kalmadi !
Ucretsiz PayPal Turkiye uyeligi ile PayPal la olan islemlerinizi Turkiyedeki banka hesabinizda yaptiginiz islemler kadar kolay halledebileceksiniz. Artik PayPal daki paranizi bozdurabilmek icin odediginiz yuksek komisyon oranlarini unutabilirsiniz. PayPalTurkiye ile %7 - %5 arasinda komisyonla dilediginiz islemi gerceklestirebilirsiniz. Ayrica para transferlerinizin tamamlanmasi icin artik gunlerce beklemenize gerek yok. PayPalTurkiye ile paraniz ayni gun hesabinizda.

www.paypalturkiye.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.