paypal onaylatma yardım....lütfen
11 Aralık 2010 #1 I imamali 0 İyinet Üyesi Katılım 9 Aralık 2010 Mesajlar 10 Reaction score 0 paypal onaylatma yardım....lütfen
11 Aralık 2010 #2 E elitwebmaster 0 İyinet Üyesi Katılım 14 Şubat 2010 Mesajlar 166 Reaction score 1 limitli banka hesabı kartı açtırın. Sanal kartla rahat açarsınız, sonraki işlemlerde paypal komisyoncularından para alırsınız.
limitli banka hesabı kartı açtırın. Sanal kartla rahat açarsınız, sonraki işlemlerde paypal komisyoncularından para alırsınız.
11 Aralık 2010 #3 I imamali 0 İyinet Üyesi Katılım 9 Aralık 2010 Mesajlar 10 Reaction score 0 elitwebmaster' Alıntı: limitli banka hesabı kartı açtırın. Sanal kartla rahat açarsınız, sonraki işlemlerde paypal komisyoncularından para alırsınız. Genişletmek için tıkla ... mevduat hesabım var akbankda ..sanal kartı sitede duydum.ödeme alacağım siteler var ..o yüzden uğraşıyorum
elitwebmaster' Alıntı: limitli banka hesabı kartı açtırın. Sanal kartla rahat açarsınız, sonraki işlemlerde paypal komisyoncularından para alırsınız. Genişletmek için tıkla ... mevduat hesabım var akbankda ..sanal kartı sitede duydum.ödeme alacağım siteler var ..o yüzden uğraşıyorum
12 Aralık 2010 #4 O Oğuz 2 İyinet Üyesi Katılım 30 Mart 2010 Mesajlar 3,284 Reaction score 96 Konum Kadıköy Sanal kart sağlayan çevremde çok insan var profilimde msn adresimi eklersen önereyim bir kaç kişi