Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Vakıfbank ekledim. Ama doğruluğunu bilmiyorum...
T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. Olarak Geçiyor.. Hiç Vakıfbank Ekleyen Varmı ? Karta ödeme alan var mı? biraz yardım ederseniz minnettar olurum.. Çok teşekkürler şimdiden.
hesaba kardeş... Karta sorun çıkmıyor zaten.. şu geri ödemeler felan oluyor ya paypal'da ondan dolayı soruyorum... Vakıfbank Hesabı ekledim ben ama kimse eklememiş.. ondan dolayı sordum...
evet kardeşler hayırlı uğurlu olsun... Vakıfbank'a sorunsuz parayı çektim... 2 saat öncede 500 € olarak çekim işlemi başlattım... 2.29 dan kuru saydılar normalde kur 2.28 idi... Paypal'ı Sömürdüm
evet kardeşler hayırlı uğurlu olsun... Vakıfbank'a sorunsuz parayı çektim... 2 saat öncede 500 € olarak çekim işlemi başlattım... 2.29 dan kuru saydılar normalde kur 2.28 idi... Paypal'ı Sömürdüm
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.