Paypala kredi kartı bilgilerini girdiysen kredi kartından hesabı verify
etmek için kesilen miktar paypal hesabına bonus olarak yansır.Muhtemelen
2$'a yakın olan mebla da odur.
Kredi kartı değilde banka kartı yada sanal kart ikisinden biri ile verification işlemini yapmıştım. Ama bu aylar önceydi. Gerçi bende neden paypal bu kestiği parayı hesaba yansıtmadı diyordum kendi kendime. Aylar sonra daha yeni geliyor ozaman bu para. İlginç...
Bilgi için teşekkür ederim. Peki paypal ile kredi kartı hesabına para çekme ile ilgili bilginiz varmı? Gerekli konu altında mesaj attım ama cevap veren kimse olmadı. Kredi kartı değilde Visa Electron banka kartına yada Master olan sanal karta withdraw işlemini yapmak istiyorum. Gerçi 2 hesaptada hiç para olmadığı ve 5$ ücretide kesemediğinden sanırım ikisinide reddetti. Ayrıca söylemeyi unutuyordum. Kart bilgisinide silmiş sanırım verification işlemini yaparken kullandığım. Tam ayrıntılı incelemedim gerçi ama.. Onun için üsttede yazdığım gibi sanırım iki hesapta boş olduğu için hem tekrar ekleme işlemi hemde karta paypaldaki parayı aktaramadım sanırım...
Ama işte emin olamadığım bu sebepten dolayımı yoksa visa yerine visa electron formatlı bir kart denediğimdenmi... Gerçi paypal visa ile birlikte mastercard'ıda desteklediğini söylüyor. Bu durumda sanal kartta hata vermemesi gerekirdi diye düşünüyorum ama işte anlattığım gibi...
Konu hakkında bilgili arkadaşlar yanıt verebilirmi? Kredi kartı harici banka kartına yada sanal kartına ödeme almış olan biri yokmu hiç forumda?