İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Paypalda e-posta adresımı ve sifremı degıstıremıyorum Yardım

strannqe

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
33
Reaction score
0
slm arkadaslar bugun ıtıbarıyle icinde cok mıktarda para bulunmayan ve premıum olmayan fileserve hesabım calındı ardından paypalıma gırıs yaptıgımda hıc tanımadıgım(sanırım almanyadan) yabancı isim ve e-posta adresli bırınden 10 dolar odeme almısım bu durumdan hıc bıse anlamadım bu vatandas neden bana para gonderdı ve bunla fileserve hesabımın calınmasıyla bı alakası varmıdır acaba.Paypal hesabımın hotfile ve benzerı sıtelerdekı hesaplarımın calınmaması ıcın ne yapabılırım.Ve paypalda e posta ve sıfremı degıstrmek istedıgımdede kredı kart nosunu tam yazmamı istiyor yazıyorum ve su uyarı cıkıyor.

Üzgünüz — son işleminiz tamamlanamadı

Bir alışveriş yapıyor veya para gönderiyorsanız, işlem onayı için hem PayPal hesabınızı hem de e-postanızı 30 dakika sonra kontrol etmenizi öneririz.

Bu sayfaya başka bir web sitesinden geldiyseniz, lütfen söz konusu siteye dönün (tarayıcınızın Geri düğmesini kullanmayın) ve faaliyetinizi yeniden başlatın.

PayPal'ın web sitesinden geldiyseniz, ana sayfamıza dönmek için sol üst köşedeki PayPal logosunu tıklayın ve faaliyetinizi yeniden başlatın. Yeniden oturum açmanız gerekebilir.


Bana para gonderen sahıs benım paypalıma gırıp bı ıslem mı yapıyor acaba yapıoyosa bunu nasıl anlayabılırım ve sıfremı e postamı nasıl degıstırebılırım Bılgısı olan arkadaslar lutfen yardım edınız.
 

strannqe

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
33
Reaction score
0
Arkadaslar bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olunuz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst