PayPal ile yaptığım bir satış nedeni ile alıcı taraf ile aramızda bir anlaşmazlık durumu oluştu.Alıcı taraf , alışverişten vazgeçmesi nedeni ile peşinat olarak (setup ücreti olarak da düşünebilirsiniz) aldığım paranın iadesini istedi bense bunun mümkün olmadığını anlattım.
Alıcı taraf beni PayPal'a şikayet etti ve PayPala yaptığımız savunmalar sonucunda PayPal karşı tarafı haklı buldu. Ancak ben aldığım peşinatı çoktan YTLye aktardığım için hesabımda hiç param yok.Ayrıca PayPal hesabıma bağlı kredi kartlarımı da silmiştim. Şu anda PayPal hesabım negatif değerlerde.
Şimdi ne olacak ?
PayPal hesabıma para geldikçe PayPal bu ücrete el koyarak hesabım pozitif değerlermi yaklaşacak ?
PayPal daha önce silmiş olduğum kredi kartımdan bu ücreti tahsil edermi?
Mevzu yasakpara ücret 100$
Alıcı taraf beni PayPal'a şikayet etti ve PayPala yaptığımız savunmalar sonucunda PayPal karşı tarafı haklı buldu. Ancak ben aldığım peşinatı çoktan YTLye aktardığım için hesabımda hiç param yok.Ayrıca PayPal hesabıma bağlı kredi kartlarımı da silmiştim. Şu anda PayPal hesabım negatif değerlerde.
Şimdi ne olacak ?
PayPal hesabıma para geldikçe PayPal bu ücrete el koyarak hesabım pozitif değerlermi yaklaşacak ?
PayPal daha önce silmiş olduğum kredi kartımdan bu ücreti tahsil edermi?
Mevzu yasakpara ücret 100$